Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Dumitrescu, revenire de senzaţie în fotbal alături de ”prietenul” său: ”Am venit cu el” | VIDEO EXCLUSIV

Ilie Dumitrescu, revenire de senzaţie în fotbal alături de ”prietenul” său: ”Am venit cu el” | VIDEO EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

La prima etapă din Superliga, Ilie Dumitrescu (53 de ani) a fost prezent alături de un ”prieten” la meciul dintre FC Argeş şi UTA Arad. Simon Apreutese, persoana despre care vorbea fostul ”tricolor”, este în discuţii să preia una dintre echipele de tradiţie ale Ligii 1.

Deşi a fost unul dintre cei mai mari jucători din istoria României, Ilie Dumitrescu nu a avut parte de aceeaşi carieră sclipitoare şi pe banca tehnică

Retras din activitate la doar 30 de ani, în 1999, fostul atacant a făcut rapid pasul în antrenorat şi a preluat-o pe Oţelul Galaţi la începutul sezonului 2000/2001.

Cariera sa de tehnician a durat doar 10 ani: după mandate prin România, Grecia, Cipru şi pe banca selecţionatei noastre U21, Ilie Dumitrescu a ajuns la FCSB, încă numită Steaua pe atunci, rezistând doar opt etape.

După ce a părăsit trupa roş-albastră, acesta nu s-a mai implicat în fotbal, ci a preferat să se axeze pe postul de analist / expert TV.

Însă, în urmă cu câteva luni, a fost anunţat că Ilie Dumitrescu ar fi la un pas de a reveni în fotbal, pe un post de conducere la UTA Arad, odată cu venirea noilor investitori.

Ilie Dumitrescu, revenire de senzaţie în fotbal alături de ”prietenul” său

Prezent la primul meci al ”texitiliştilor” din acest sezon, Dumitrescu a dezvăluit că a urmărit meciul alături de ”prietenul” său, Simion Apreutese.

Acesta face parte din grupul de investitori care urmează să o preia pe UTA Arad, iar prezenţa lui Ilie Dumitrescu alături de aceştia dă de înţeles că fostul atacant urmează să primească o funcţie importantă la club.

Întrebat despre stadiul tranzacţiei, Dumitrescu a indicat că nu are vreo informaţie.

Am venit (n.r. la meciul FC Argeş - UTA) cu prietenul meu, Simion Apreutese. Noroc că am ceva relaţii pe aici cu Daniel Stanciu (n.r. directorul sportiv al lui FC Argeş), dar...

(n.r. despre vânzarea UTA-ei) Eu nu am nicio informaţie, nu pot să vă dau... domnul Apreutese poate să vă spună ceva, puteţi să îl întrebaţi.

(n.r. depsre transferurile UTA-ei) Keşeru, da... au făcut transferuri foarte bune”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Orange Sport.

Prezent la meciul dintre Argeş şi UTA a fost şi Marian Copilu, care îi urmărea pe jucătorii doriţi de Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare