Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul Constanţa nu va putea conta pe 11 jucători la meciul cu U Craiova 1948! Alibec şi Băluţă, printre indisponibili

Farul Constanţa nu va putea conta pe 11 jucători la meciul cu U Craiova 1948! Alibec şi Băluţă, printre indisponibili

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Farului Constanţa, Gică Hagi, are probleme de lot înaintea debutului în Superligă, sezonul 2022-2023.

Probleme la Farul Constanţa, înainte de meciul cu U Craiova 1948

Pentru primul meci din noul sezon, de pe teren propriu cu U Craiova 1948, Faul Constanţa nu va putea conta pe nu mai puţin de 11 jucători

Astfel, Romario Benzar, Denis Alibec, Tudor Băluţă, Jeremy Corinus şi Ayrton Mboko nu sunt apţi din diverse motive, în timp ce jucătorii de la U19, care au participat la Campionatul European, au revenit la antrenamente numai de câteva zile.

Partida Farul Constanţa - FC U Craiova 1948, din etapa 1 a noului sezon, va avea loc astăzi, de la ora 18.30, pe stadionul Central al Academiei Hagi, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Gică Hagi, înainte de Farul Constanţa - U Craiova 1948

”Suntem în faţa unui sezon. Drumul şi călătoria sunt lungi. Vor fi şi lucruri foarte bune, dar şi mai puţin bune. Trebuie să rămânem cu toţii împreună. La Constanţa, se doreşte un proiect pe termen mediu şi lung, adică cinci – zece ani, să construim o echipă competitivă, care să îi facă fericiţi pe constănţeni, dar să aducă fericire şi în toată Dobrogea. Vrem să facem performanţă, încercăm să câştigăm. În vara aceasta, la noi au plecat şi au venit mulţi jucători. Aceasta afectează omogenitatea şi îţi trebuie timp să ai relaţii de joc. Sperăm să arătăm foarte bine la primul meci acasă. Unicul obiectiv pe care îl avem e sâ câştigăm cele trei puncte.

Vrem să ne impunem pe teren, să controlăm ritmul şi intensitatea jocului. Ştim că întâlnim un adversar care are omogenitate, a făcut schimbări puţine faţă de anul trecut. Are şi un nou antrenor, ambiţios şi foarte curajos. Cred că suntem pregătiţi să câştigăm, să încercăm să fim mai buni ca ei. Echipa din Craiova are jucători tehnici, foarte buni, cu orgoliu şi mândrie specifice Olteniei. Sperăm să ne adaptăm la climă şi la situaţia începutului de campionat, care e mereu imprevizibil. Cred că va fi un meci deschis”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: farul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare