Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Explicaţiile lui Marius Croitoru după ce a fost eliminat la debut: ”A zis că mi-am făcut cruce”. Anuţul făcut: ”Vom deveni o forţă”

VIDEO | Explicaţiile lui Marius Croitoru după ce a fost eliminat la debut: ”A zis că mi-am făcut cruce”. Anuţul făcut: ”Vom deveni o forţă”

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a fost învins la debutul pe banca lui FC U Craiova, scor 1-2, de Farul Constanţa. Tehnicianul nu a rezistat nici măcar o repriză pe margine, fiind eliminat cu câteva minute înainte de pauză, după ce a încasat două cartonaşe galbene.

FC U Craiova a debutat în noul sezon din Superliga pe terenul Farului Constanţa şi a fost înfrântă la primul meci cu Marius Croitoru pe banca echipei.

Grameni şi Artean au marcat două goluri de poveste pentru trupa lui Gică Hagi şi i-au adus trupei dobrogene trei puncte încă din primul meci.

Croitoru a fost eliminat înaintea pauzei, după ce a încasat două cartonaşe galbene, primul în minutul 30, iar al doilea în minutul 45.

Acesta a dezvăluit că arbitrul i-a explicat că i-a arătat cartonaşul roşu întrucât şi-a făcut cruce, dar l-a înţepat pe centralul Iulian Călin, sugerând că acesta ar avea ceva cu el.

În ciuda înfrângerii, Croitoru a afirmat că este ”ferm convins” că echipa sa va deveni o forţă.

Explicaţiile lui Marius Croitoru după ce a fost eliminat la debut

”(n.r. cu ce să începem?) Cu greşeala arbitrului de la golul doi, pentru că este corner şi iau gol. Nu trebuie să fie altceva. E simplu.

El mai are aşa nişte... îşi mai aduce aminte de anumite lucruri. Nu se impunea VAR-ul, dar eşti arbitru. De ce eşti arbitru? Să te ajute VAR-ul?

Păi hai să nu ne facem arbitri. Cred că aţi văzut şi voi, am dominat Farul de la un capăt la altul, am luat două eurogoluri cum numai eu puteam să iau.

Dar sunt încrezător că echipa reacţionează bine, mai avem nevoie de două-trei transferuri să ne putem echlibra valoric şi numeric pe fiecare poziţie.

Nu e uşor să joci cu fundaş stânga fundaş central, cu mijlocaş central fundaş stânga şi normal că mai apar anumite nesincronizări din punct de vedere defensiv, pentru că din punct de vedere ofensiv am arătat foarte bine, cred că posesia a fost net superioară Craiovei şi ocazii...

Nu e uşor, şi noi suntem dezechilibraţi din anumite puncte de vedere. Omogenitate există, ne mai trebuie anumiţi jucători, ca atunci când schimbăm să venim cu rezervele la nivelul titularilor, uşor, uşor sunt ferm convins că vom deveni o forţă.

El mi-a zis că mi-am făcut cruce, nu ştiu dacă se vede la televizor, a zis că mi-am făcut cruce, poate să interpreteze numai ostentativ.

Dacă am făcut, înseamnă că e ostentativ, nu pot să spun că e altfel. Nu ştiu de unde vedea, eram cu spatele la el, dar aşa mi-a spus.

El, v-am zis, are nişte amintiri de mai demult şi ştie el bine la ce mă refer. Ne pregătim pentru un meci de campionat sâmbătă sau duminică, suntem pregătiţi să jucăm.

E un început de campionat greu, jucăm cu  echipe puternice, dar şi noi suntem o echipă puternică.

Eu nu simt presiune. Şi la Botoşani, şi la Clinceni, şi la Mioveni, şi la Craiova, şi la Steaua lucrurile sunt clare, ca antrenor ai presiune. E simplu, rezultatele te ţin în viaţă.

Nu ai rezultate, pleci şi de la Mioveni, şi de la Craiova. Să nu credeţi că lucrurile sunt diferite.

Eu încerc să îmi fac treaba, să antrenez echipa cât mai bine, să avem rezultate şi pe urmă nu mai e treaba mea.

Nu sunt rezultate, e clar. Mie îmi place presiunea, mă hrănesc cu ea, cine nu poate să reziste... performanţa înseamnă presiune”, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare