Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru, eliminat la debut! Ce l-a făcut pe arbitru să îl trimită în tribune pe noul antrenor de la FC U Craiova

VIDEO | Marius Croitoru, eliminat la debut! Ce l-a făcut pe arbitru să îl trimită în tribune pe noul antrenor de la FC U Craiova

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru (41 de ani) a fost eliminat la primul meci pe banca lui FC U Craiova, în ultimele minute ale primei reprize. În acel moment, echipa sa era deja condusă de Farul Constanţa cu 2-0, după golurile marcate de Grameni şi Artean.

Marius Croitoru, eliminat la debut

FC U Craiova a debutat în noul sezon cu un duel împotriva Farului Constanţa, primul pentru Marius Croitoru pe banca echipei familiei Mititelu.

Renumit pentru ”exploziile” sale şi numeroasele cartonaşe încasate chiar dacă este antrenor, nu jucător, Croitoru nu a ”dezamăgit” la primul meci.

Fostul antrenor de la FC Botoşani a încasat primul galben în minutul 30 şi a reuşit să îşi ”asigure” eliminarea în prelungirile primei reprize.

Echipa sa era condusă cu 2-0 în ultimele minute ale primei părţi, iar tehnicianul de 41 de ani se agita pe marginea terenului, aşa cum îi stă în caracter.

Brusc, la recomandarea arbitrului de rezervă, centralul Adrian Cojocaru a venit spre Croitoru şi i-a arătat acestuia al doilea cartonaş galben la debut.

Antrenorul s-a dus în tribune fără să comenteze prea mult, deşii membrii staffului său s-au repezit şi au încercat să ceară explicaţii de la brigada de arbitri.

Cartonaşul roşu încasat înseamnă că Marius Croitoru va absenta, cel puţin, de la următorul meci, care va fi chiar împotriva campioanei CFR Cluj.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare