Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu, la un pas de revenirea în Liga 1! Cu cine semnează până la urmă şi care sunt detaliile transferului

Louis Munteanu, la un pas de revenirea în Liga 1! Cu cine semnează până la urmă şi care sunt detaliile transferului

Fotbal intern

Comentarii

Vândut de Viitorul în toamna lui 2020 Fiorentinei, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro, Louis Munteanu (20 de ani) este aproape de revenirea în România după doar doi ani, după ce nu a reuşit să se impună la Florenţa.

Louis Munteanu este aproape de revenirea în Liga 1 după doi ani petrecuţi la Fiorentina, întrucât nu a reuşit să se impună la prima echipă a italienilor.

Jucătorul român a evoluat exclusiv pentru formaţia Primavera a Fiorentinei şi a reuşit să însumeze 40 de apariţii, 13 goluri şi patru pase decisive în tricoul acesteia.

Nemulţumiţi de randamentul românului după transfer, şefii de la Florenţa sunt dispuşi să renunţe la acesta, mai ales dacă pot recupera măcar parţial suma investită în acesta.

Rapid se interesase de acesta, după ce Adrian Mutu transmisese insistent conducerii că are nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv.

Însă, echipa giuleşteană nu ar fi singura aflată pe urmele sale şi ar avea parte de competiţie din partea altei formaţii din Superliga şi a două cluburi din Italia.

Totuşi, jurnalistul italian Nicolo Schiara a anunţat că transferul românului este la un pas de a fi rezolvat şi a oferit detaliile mutării.

Louis Munteanu, la un pas de revenirea în Liga 1

Conform acestuia, Rapid şi Fiorentina ar fi ajuns la un acord pentru împrumutul acestuia, cu o clauză de cumpărare.

Munteanu ar urma să revină în Superliga după doi ani petrecuţi în Italia, în care nu a demonstrat prea mare lucru, deşi a dat semne că poate fi un jucător important pentru România.

Pe de altă parte, atacantul nu demonstrase nimic nici în România înaintea transferului, cel puţin la nivel de seniori.

În tricoul Viitorului Constanţa, actuala Farul, Munteanu a însumat 21 de partide, dar doar trei goluri, dar trebuie ţinut cont că aceste apariţii au venit înaintea majoratului.

Adi Mutu ar fi aproape de a îşi îndeplini dorinţa de a mai aduce un atacant la club, după ce a decis că Younes Bnou Marzouk nu este suficient de bun pentru a continua în Giuleşti.

Afla mai multe despre: louis munteanu 

viewscnt
Articole similare