Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadiul negocierilor dintre Rapid şi Fiorentina pentru aducerea lui Louis Munteanu. Victor Angelescu a explicat situaţia atacantului român | EXCLUSIV

Stadiul negocierilor dintre Rapid şi Fiorentina pentru aducerea lui Louis Munteanu. Victor Angelescu a explicat situaţia atacantului român | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu a vorbit despre venirea lui Louis Munteanu la Rapid. Patronul giuleştenilor a explicat în ce stadiu se află negocierile pentru atacantul de 20 de ani care ar putea ajunge de la Fiorentina, formaţie la care a evoluat şi Adrian Mutu, actualul antrenor al vişiniilor.

Rareş Ilie este subiectul celei mai răsunătoare plecări din campionatul românesc din această vară.

Jucătorul Rapidului se va transfera la Nice. Formaţia din Ligue 1 va plăti peste cinci milioane de euro.

Mijlocaşul de 19 ani a plecat vineri spre Franţa pentru a pune la punct ultimele detalii şi a perfecta transferul la ocupanta locului cinci din Ligue 1.

Victor Angelescu, despre stadiul negocierilor dintre Rapid şi Fiorentina pentru aducerea lui Louis Munteanu

În urma cedării lui Rareş Ilie, Rapid doreşte să îl aducă pe Louis Munteanu, atacant legitimat la Fiorentina.

Jucătorul de 20 de ani a ajuns la gruparea toscană în septembrie 2020, fiind adus de la Viitorul/Farul. Acesta a evoluat doar la formaţia Primavera a Fiorentinei, în timp ce la prima echipă încă nu a reuşit să debuteze.

Victor Angelescu a detaliat faptul că negocierile cu Fiorentina pentru atacantul român sunt în faza incipientă, că până acum a existat doar ”o singură discuţie şi atât, deocamadată”.

Patronul Rapidului se bazează şi pe sprijinul antrenorului Adi Mutu, care a jucat cinci ani la formaţia din Florenţa (2006-2011).

”Nu îmi place să infirm sau să confirm ceva pentru că nu este corect. Dacă facem un transfer, îl anunţăm atunci. 

Există nişte discuţii între clubul nostru şi Fiorentina mai ales că Adi Mutu a jucat acolo, dar sunt foarte incipiente. Nu sunt discuţiile atât de avansate încât să vă spun dacă îl vom împrumuta sau nu pe Louis Munteanu. 

Am avut, sincer vă spun, o singură discuţie şi atât, deocamadată. O să vedem zilele viitoare pentru că avem mai multe piste şi nu pot să vă spun acum, nu am ajuns la asemenea detalii la discuţiile cu Fiorentina”, a declarat Victor Angelescu, pentru Orange Sport. 

Pe lângă Rapid, alte trei cluburi îl doresc pe Louis Munteanu, conform Orange Sport. Unul dintre acestea este tot din Liga 1, iar celelalte două din fotbalul italian.

Afla mai multe despre: rapidvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare