Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei jucători care l-au cucerit pe primarul din Piteşti după debutul la FC Argeş: ”Vor ţine vestiarul şi îi vor creşte pe cei tineri” | EXCLUSIV

Cei trei jucători care l-au cucerit pe primarul din Piteşti după debutul la FC Argeş: ”Vor ţine vestiarul şi îi vor creşte pe cei tineri” | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a început cu dreptul noul sezon de Superliga, după ce a reuşit să o învingă pe o altă pretendentă la play-off, UTA Arad. În urma partidei, primarul Cristian Gentea a dezvăluit ce trei jucători l-au cucerit după debut.

Una dintre revelaţiile ultimului sezon, FC Argeş a reuşit o mare performanţă prin calificarea în play-off, dar felul în care s-a prezentat împotriva elitei Ligii 1 a fost cu adevărat ruşinos.

Jucătorii lui Andrei Prepeliţă au fost ”trece de pietoni”, pierzând nouă dintre cele 10 meciuri disputate în play-off şi clasându-se, desigur, pe locul al şaselea, ultimul.

Supărat de prestaţiile echipei sale, Prepeliţă a dat afară jumătate din lot înaintea noului sezon şi a adus noi jucători, mulţi venind din destinaţii exotice, precum Madagascar sau Haiti.

Experţii prevedeau un sezon greu pentru trupa piteşteană, dar echipa a început bine sezonul, cu o victorie importantă împotriva unei pretendente la play-off, UTA Arad.

Debutantul Dorian Bertrand (29 de ani), care marcase un gol în ultimii doi ani, a punctat de două ori şi i-a adus lui FC Argeş trei puncte din primul meci.

În urma partidei, primarul Cristian Gentea i-a felicitat pe jucători pentru prestaţie şi a afirmat că a primit felicitări pentru jocul practicat.

Cei trei jucători care l-au cucerit pe primarul din Piteşti după debutul la FC Argeş

Acesta l-a remarcat pe marcatorul Bertrand şi i-au lăudat pe nou-veniţii Marius Constantin (37 de ani) şi Mike Cestor (30 de ani), pe care îi consideră deja liderii echipei.

Am început bine, piteştenii sunt mulţumiţi, nu am văzut în ultimul timp să se bucure aşa şi la un aut, aşa că... atunci când e bine, e bine.

Nu trebuie nici să ne entuziasmăm foarte tare, e primul joc, e foarte important că am început cu dreptul, dar... am primit felicitări acum de la Bucureşti, de la Federaţie.

Au spus felicitări de data asta şi pentru joc, cred că asta spune tot. Toţi jucătorii mi-au plăcut, dar evident că Bertrand, cu două goluri şi cu prestaţia pe care a avut-o se detaşează.

Dar eu sunt foarte încântat de maturitatea, experienţa lui Marius Constantin şi Cestor. E foarte important, ei vor ţine şi vestiarul şi îi vor creşte pe cei tineri”, a declarat Cristian Gentea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristian gentea 

viewscnt
Articole similare