Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou investitor în Superligă! A fost surprins la meciul echipei în etapa 1: "Acceptăm oferta. Ne-aţi chemat să vindeţi"

Un nou investitor în Superligă! A fost surprins la meciul echipei în etapa 1: "Acceptăm oferta. Ne-aţi chemat să vindeţi"

UTA

Comentarii

Omul de afaceri arădean Simion Apreutese, care doreşte să bage bani în fotbalul românesc alături de alte trei persoane, a fost prezent la un meci din Superligă, sâmbătă, alături de alte persoane importante.

UTA, urmărită la Piteşti de un afacerist

Sâmbătă, de la 18:30, FC Argeş a învins-o pe UTA, la Piteşti, iar pe arenă şi-au făcut apariţia mai multe personaje din fotbalul românesc. Oficialul Universităţii Craiova, Marian Copilu, a fost văzut la tribuna oficială, alături de Ilie Dumitrescu şi preşedintele lui FC Argeş, Jean Vlădoiu. Sursele Orange Sport au dezvăluit că Marian Copilu ar fi fost prezent pe stadionul Nicolae Dobrin pentru a urmări doi fotbalişti.

Alexandru Işfan (22 de ani) şi Grigore Turda (24 de ani), de la FC Argeş, sunt vizaţi de un transfer la Universitatea Craiova. 

Lângă ei a luat loc şi afaceristul Simion Apreutese, care alături de ceilalţi trei oameni de afaceri arădeni, Cătălin Juncan, Rudi Vizental şi Marius Grada, intenţionează să preia UTA. 

Cei patru investitori sunt din ce în ce mai decişi să cumpere clubul de la Alexandru Meszar, cu care vor să reia negocierile. 

Pe mâinile cui ar putea ajunge UTA: „Ne-aţi chemat să ne vindeţi UTA, vă acceptăm oferta!”

După ce Alexandru Meszar a anunţat, în urmă cu câteva săptămâni, că negocierile au picat, Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental şi Marius Grada nu au renunţat şi au emis un comunicat prin care au oferit detalii despre negocieri, conform Specialarad.ro.

"Cedarea Clubului vine la pachet cu preluarea unor datorii ale Clubului şi care în bună măsură sunt tocmai către cei care chipurile îl “cedează” gratis, prin urmare aportul financiar al noilor asociaţi va fi semnificativ şi nu se va limita la acoperirea unor datorii, ci va presupune şi finanţarea în continuare a Clubului la un nivel superior celui actual. Pentru o corectă informare arătăm că Meszar Alexandru, alături de Voinea Florian şi Lucaci Alexandra au vrut să vândă UTA şi am fost chemaţi să o cumpărăm, indiferent cât de surprinzător este ca trei persoane fizice să scoată la vânzare cel mai viu simbol al Aradului. În acest context, nu înţelegem de ce Meszar Alexandru spune că nu vrea să vândă UTA, dacă totuşi caută cumpărători – “trei asociaţi ai AFC UTA Arad au semnat contractul de asistenţă juridică şi au mandatat Casa de Avocatură ”Lanevschi & Lanevschi” să poarte negocieri cu toţi posibilii investitori la ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB UTA ARAD.” Noi nu suntem posibili, suntem cerţi, prezenţi şi interesaţi.

Am fost total surprinşi când pe data de 15 iunie, fără vreun motiv explicit, Meszar Alexandru ca persoană fizică, pe site-ul oficial al clubului, a anunţat refuzul de a mai negocia cu noi, invocând faptul ca s-ar crea ambiţii, orgolii şi bisericuţe, afirmaţii care i-au lăsat pe suporteri cu semne de întrebare şi i-au transformat în contestatari ai actualei conduceri.

Pentru că noi iubim cu adevărat UTA şi o privim mai presus de o afacere care este scoasă la mezat pe tarabă, suntem dispuşi să acceptăm această ofertă şi îi cerem public domnului Meszar să spună la fel de public la ce sumă totală se ridică aceste datorii, pentru ca noi să le plătim! Domnul Meszar Alexandru ne acuză că dorim doar să schimbăm managementul şi nu să investim. Putem foarte uşor demonta neadevărul acestei afirmaţii. Vrem şi putem să investim, este momentul ca şi domnul Meszar Alexandru să demonstreze că vrea şi poate să cedeze clubul.

Simion Apreutese

Cătălin Juncan

Rudi Vizental

Marius Grada”, a transmis, printre altele, grupul de afacerişti care vrea să cumpere UTA. 

Afla mai multe despre: simion apreuteseuta aradinvestitori uta aradpatroni uta arad 

viewscnt
Articole similare