Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peste aşteptări! Câţi spectatori pot veni la FCSB - U Cluj: "În lună de concediu nu veneau oameni. Acum s-au vândut foarte multe bilete" | EXCLUSIV

Peste aşteptări! Câţi spectatori pot veni la FCSB - U Cluj: "În lună de concediu nu veneau oameni. Acum s-au vândut foarte multe bilete" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

CFR Cluj a câştigat primul meci din Superligă, sezonul 2022-2023, iar FCSB nu vrea un pas greşit cu U Cluj, în prima etapă. Managerul general Mihai Stoica a anunţat că s-au vândut bilete mai multe în această perioadă, decât în alte sezoane.

Câţi spectatori sunt aşteptaţi la FCSB - U Cluj

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a subliniat că e important ca FCSB să strângă victorii încă din primele etape ale campionatului, pentru a nu repeta parcursul din startul sezonului trecut. 

  • Duminică, de la 21:30, FCSB întâlneşte U Cluj, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

La meciul de pe Arena Naţională sunt aşteptaţi mai mulţi spectatori decât în anii trecuţi, într-o lună a vacanţelor. 

Sâmbătă seara, MM Stoica a susţinut că s-au vândut 7.000 de bilete doar online, iar la ora meciului gazdele se aşteaptă la 15.000 de spectatori pe cel mai mare stadion al ţării. 

"Avem ceva probleme de lot la meciul ăsta, doar că nu contează atât de mult problemele noastre de lot. Totuşi, întâlnim o echipă care a adus jucători noi, o echipă venită din Liga 2. Nu avem voie... Trebuie să câştigăm meciul ăsta şi meciul de joi (n.r. - din preliminariile Conference League). Până în septembrie vrem să jucăm din trei în trei zile şi să ne lamentăm după, la finalul meciurilor. 

Foarte multe bilete s-au vândut (n.r. - la meciul cu U Cluj), mult mai multe decât se vindeau în această perioadă a anului. Ok, nu este un meci atractiv. E o echipă nou-promovată, chiar nu interesează pe nimeni în Bucureşti, doar poate pe suporterii lui Dinamo, că sunt înfrăţiţi cu cei ai Universităţii Cluj. 

De regulă, în lună de concediu nu prea veneau oameni. Aveam 3.000 de spectatori la un moment dat şi acum am vândut peste 7.000 online, probabil că mergem în 15.000 de spectatori. E important şi promiţător. E cald, va fi duminică spre luni. Sunt oameni care stau departe de Arena Naţională, de Bucureşti şi vin la meciuri", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

Andrei Dumiter şi Rachid Bouhenna sunt fotbaliştii pe care Toni Petrea nu se va putea baza, din cauza problemelor medicale. 

În echipa de start a FCSB va fi introdus titular fotbalistul pe care Gigi Becali l-a transferat în ultima clipă, după ce a aflat că e aproape de CFR Cluj. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.
 

Afla mai multe despre: fcsb u clujmihai stoicabilete fcsb u cluj 

viewscnt
Articole similare