Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer făcut în ultima clipă la FCSB de Gigi Becali! Intră direct în echipa de start cu U Cluj, în prima etapă din Superligă | EXCLUSIV

Transfer făcut în ultima clipă la FCSB de Gigi Becali! Intră direct în echipa de start cu U Cluj, în prima etapă din Superligă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicio perioadă de mercată fără un duel între FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova! Cele trei echipe importante din Superligă s-au luptat, în această vară, pentru semnătura jucătorului străin care a impresionat în Liga 1, iar finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut câştig de cauză.

Cum l-a transferat Gigi Becali pe fotbalistul dorit de FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova

Toni Petrea se poate declara mulţumit. Conducerea i-a acoperit rapid golul lăsat în defensivă de plecarea lui Andrei Miron şi accidentarea gravă a lui Iulian Cristea, care-l va ţine departe de echipa de start până în ianuarie anul viitor. 

Înainte de a semna cu Bouhenna şi Tamm, Gigi Becali a fost aproape de a-l pierde pe Dawa. Cât încă era legitimat la FC Botoşani, Dawa a negociat iniţial cu Universitatea Craiova, în urma convenţiei dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru. 

Fundaşul central nu s-a înţeles cu oltenii asupra transferului, iar pe fir a intrat CFR Cluj. La auzul veştii, Gigi Becali a reacţionat şi l-a convins pe jucătorul camerunez să semneze cu FCSB, în prima mutare importantă făcută de FCSB în această vară. 

"A fost o discuţie între patronii celor două echipe (n.r. - FCSB şi Universitatea Craiova) şi Gigi a zis <<Ok, te las  să îl iei>>. Până când au trecut trei săptămâni, până când auzise Gigi că este cu un picior în curtea CFR-ului şi a atunci a acţionat. Craiova era ocupată cu refuzuri", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Dawa a fost anunţat titular de Mihai Stoica în meciul FCSB - U Cluj, din prima etapă a play-off-ului: "Dawa şi Haruţ joacă în prima etapă", a mai spus oficialul FCSB, Mihai Stoica. 

  • Echipa probabilă a FCSB la meciul cu U Cluj: Târnovanu - Ov. Popescu, Haruţ, Dawa, Radunovic - Olaru, Şut, Oct. Popescu - Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman
  • FCSB - U Cluj are loc duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbu clujdawamihai stoicatransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare