Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu, sigur că a scăpat de ghinion: "Să se ferească toţi de noi. O să fim de neoprit, aşa simt"

Petrescu, sigur că a scăpat de ghinion: "Să se ferească toţi de noi. O să fim de neoprit, aşa simt"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a reacţionat la finalul meciului CFR Cluj - Rapid 1-0, prima victorie obţinută de echipa sa în acest nou sezon. "Bursucul" a făcut o declaraţie exuberantă şi a anunţat că, din acest moment, CFR Cluj va fi de neoprit.

CFR Cluj a câştigat dramatic un meci în care putea scăpa printre degete cele trei puncte, dacă Alexandru Albu nu rata penalty-ul dictat cu VAR la ultima fază. La flash-interviu, Dan Petrescu a tras concluziile sale despre partidă şi a făcut un anunţ îndrăznet.

Petrescu, sigur că a scăpat de ghinion: "Să se ferească toţi de noi. O să fim de neoprit, aşa simt"

Flash-interviul de după victoria cu Rapid, 1-0, l-a găsit pe Dan Petrescu "elibrat" de stresul faptului că nu a câşigat niciun meci din primele trei ale noului sezon. "Bursucul" e sigur că ghinionul s-a rupt, de acum, iar campioana României va fi din nou de neoprit.

„Antrenez de vreo 23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele 4 meciuri la CFR nu mi s-a mai întâmplat. Armenii n-au avut niciun şut 179 de minute. Când iei un gol ca ăla... Cu Sepsi a fost la fel. Acum se terminase meciul şi a venit faza penalty-ului. E clar că a fost, e bine că avem VAR.

Bălgrădean a scos o minge fantastică, dar din momentul ăsta s-a întors norocul. O să fim de neoprit, aşa simt! Să se ferească toţi din calea noastră.

Nu le transmit niciodată jucătorilor să ne oprim, dar poate jucătorii nu se simt bine, poate au probleme fizice. Am schimbat toată echipa. Doar Camora şi Deac joacă mereu, v-aţi obişnuit cu asta. O victorie incredibilă, superbă, de moral. Toţi merită felicitări!

Sunt convins că a fost bine aşa. Se va întoarce norocul spre noi. De acum dăm gol la fiecare şut, iar ceilalţi vor da câte trei bare”, a spus Dan Petrescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare