Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mobilizarea! Mergem alături de fraţii noştri”. Dinamoviştii îşi fac simţită prezenţa la FCSB - U Cluj. Ce au pus la cale

”Mobilizarea! Mergem alături de fraţii noştri”. Dinamoviştii îşi fac simţită prezenţa la FCSB - U Cluj. Ce au pus la cale

U Cluj

Comentarii

FCSB va debuta în noul sezon din Superliga României, pe Naţional Arena, contra echipei nou promovate U Cluj.

”Mobilizarea! Mergem alături de fraţii noştri”. Dinamoviştii îşi fac simţită prezenţa la FCSB - U Cluj. Ce au pus la cale

FCSB va debuta în noul sezon din Superliga României, pe Naţional Arena, contra echipei nou promovate U Cluj. Înainte de partida cu echipa care a trimis-o pe Dinamo în Liga 2, Erik Lincar se declară încrezător şi nu are emoţii înainte de această confruntare!

Fanii lui Dinamo vor fi alături de clujeni în această confruntare, cele două galerii fiind înfrâţite. 

"Pentru că suntem fraţi. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino - Casa Diham Pantelimon, ca de obicei! Mergem alături de fraţii de la "U" Cluj la meciul cu FCSB, pe Arena Naţională. Mobilizarea!", a fost anunţul celor din PCH, pe Facebook.

Pentru U Cluj, partida de pe Arena Naţională reprezinta prima dispută în Liga 1 după o pauză de şapte ani. La finalul sezonului 2014 - 2015, formaţia ardeleană a retrogradat în Liga 2!

Echipele probabile:

FCSB - Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic - Olaru, Şut, Oct. Popescu - A. Cordea, Tănase, Coman

U Cluj: Brănescu - Romeo, Piţian, Ilie, Pîrvulescu - Pires, Filip - Chipciu, Remacle, Hofman - Tescan

Toni Petrea, înainte de partida FCSB - U Cluj

"Ne aşteptăm să avem parte de susţinerea suporterilor. Mă bucur că vine lumea la stadion, s-a văzut şi la amicalele verii. Suntem optimişti, încrezători pentru acest start din campionat, dar şi pentru meciurile din Conference League.

Vom vedea de mâine seară roadele muncii lor de la antrenamente. Vrem să începem cu victorie. Chiar dacă vom juca cu o nou promovată, cei de acolo au adus jucători cu ştate vechi în Liga 1 şi chiar din străinătate, este o echipă experimentată. 

Dispunem de un lot destul de valoros şi numeros, astfel că vom avea nevoie de toată lumea. Important este să facem un meci bun acolo, în Georgia, dar, până atunci, trebuie să fim atenţi la meciul cu U Cluj.

Sezonul trecut e istorie, am analizat ce nu a funcţionat, permanent vrem să ne îmbunătăţim stilul de joc, atât individual, cât şi colectiv", a spus Toni Petrea.

 
 

Afla mai multe despre: fcsbu clujphcdinamo 

viewscnt
Articole similare