Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu mai marcase din 2020, dar a reuşit să înscrie de două ori pentru FC Argeş la debut: ”Sunt foarte fericit, vreau să joc aici cât mai mult”

Nu mai marcase din 2020, dar a reuşit să înscrie de două ori pentru FC Argeş la debut: ”Sunt foarte fericit, vreau să joc aici cât mai mult”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să debuteze cu victorie în noul sezon din Superliga, după ce a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost marcate de nou-venitul Dorian Bertrand (29 de ani), fotbalist care nu mai punctase din aprilie 2020.

FC Argeş a reuşit să debuteze în noul sezon cu o victorie importantă, împotriva unei alte pretendente la play-off, UTA Arad, scor 2-0.

Echipa pregătită de Andrei Prepeliţă are un lot aproape complet diferit faţă de ultimul sezon, cu mai mult de jumătate dintre jucători fiind schimbaţi în perioada de mercato.

Umilinţele din play-off au convins conducerea piteşteană să îi facă toate poftele lui Andrei Prepeliţă, însă unele dintre mutările rezolvate de acesta păreau cu adevărat bizare.

O multitudine de străini fără experienţă în Liga 1 au sosit la Piteşti, însă chiar unul dintre aceştia le-a adus victoria până la urmă celor de la FC Argeş.

Sosit la club în această vară, după ce şi-a petrecut toată cariera de până acum în Franţa, Dorian Bertrand a debutat cu o dublă în tricoul alb-violet.

Internaţionalul din Madagascar nu mai marcase din aprilie 2020, dar a reuşit să îşi înceapă carieră la Piteşti prin a puncta de două ori.

Nu mai marcase din 2020, dar a reuşit să înscrie de două ori pentru FC Argeş la debut

La flash-interviul de după meci, Bertrand a recunoscut că a este foarte fericit, în contextul în care nu avusese parte de cele mai bune ultime sezoane.

Sunt foarte fericit, pentru că ultimul sezon a fost dificil pentru mine şi în primul meci (n.r. la FC Argeş) am marcat două goluri, sunt foarte fericit, e uimitor.

Nu mă aşteptam să înscriu, dar voiam. Vreau să joc cât mai mult aici, dar acesta a fost doar primul joc, trebuie să îl uităm şi să mergem mai departe.

A fost un meci bun, sunt foarte fericit. Obiectivul meu este să câştigăm toate meciurile, să muncim, şi... campionatul

Vreau să zic mulţumesc echipei mele, mulţumesc fanilor, mulţumesc tuturor!”, a declarat Dorian Bertrand.

Aşadar, Ilie Poenaru şi-a început mandatul pe banca UTA-ei cu o înfrângere, iar echipa sa a arătat neaşteptat de neameninţătoare, motiv de îngrijorare penrtru fanii arădeni.

Afla mai multe despre: dorian bertrand 

viewscnt
Articole similare