Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, dorit insistent de o echipă din Germania! Cât cere Rapid şi cine ar putea fi adus în locul său

Horaţiu Moldovan, dorit insistent de o echipă din Germania! Cât cere Rapid şi cine ar putea fi adus în locul său

Rapid

Comentarii

După plecarea lui Rareş Ilie (19 ani), Rapid ar putea da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Horaţiu Moldovan (24 de ani) este dorit insistent de o echipă din Germania, iar giuleştenii deja au identificat portarul cu care l-ar înlocui pe acesta.

Revenită pe prima scenă a fotbalului românesc în urmă cu un an, Rapid a reuşit un prim sezon respectabil în Superliga după promovare.

Giuleştenii au început bine stagiunea şi au visat că pot prinde play-off-ul, dar, în final, s-au clasat pe poziţia a noua, locul trei din play-out.

Însă, odată cu venirea lui Dan Şucu la club, obiectivele Rapidului s-au schimbat drastic, astfel că giuleştenii ţintesc play-off-ul, poate chiar podiumul, în noua stagiune.

Adi Mutu a primit liber la transferuri şi a adus nu mai puţin de cinci jucători, toţi veniţi de la rivale din Liga 1, dar a primit şi o lovitură grea.

Rareş Ilie, ”perla” echipei, a ajuns la un acord cu Nice şi a zburat în Franţa pentru a completa vizita medicală şi a semna contractul.

Dacă suma de cinci milioane încasată este importantă şi poate oferi o nouă faţă Rapidului, plecarea sa este cu adevărat o lovitură pentru Mutu.

Iar ”Briliantul” ar mai putea primi o veste neplăcută: conform Playsport, Horaţiu Moldovan este dorit insistent de un club din Germania şi ar putea pleca din Giuleşti.

Horaţiu Moldovan, dorit insistent de o echipă din Germania

Goalkeeper-ul de 24 de ani a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai Rapidului în ultima stagiune, jucând toate meciurile până să contracteze Covid.

Forma bună demonstrată l-a adus şi în atenţia echipei naţionale, iar acesta a şi fost convocat, dar nu a apucat să debuteze sub tricolor.

Întrucât nu este presată sau dornică să îl vândă, Rapid cere patru milioane de euro pentru Moldovan, o sumă uriaşă.

Totuşi, în cazul în care cele două cluburi ajung cumva la un acord, sursa citată notează că giuleştenii s-ar reorienta către goalkeeper-ul dorit şi de CFR Cluj.

Este vorba despre Mihai Popa (21 de ani), titularul dintre buturile lui FC Voluntari, jucător care a reuşit un ultim sezon chiar mai bun şi decât cel al lui Moldovan.

Dacă încasează până şi doar jumătate din ce cere pentru Moldovan, Rapid ar putea satisface cu siguranţă pretenţiile financiare ale lui FC Voluntari, pe care Cristi Balaj le-a numit exagerate.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovan 

viewscnt
Articole similare