Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a ofertat Rapid pe David Miculescu? Anunţul făcut de Victor Angelescu: ”Toţi banii care intră în club vor fi reinvestiţi” | EXCLUSIV

L-a ofertat Rapid pe David Miculescu? Anunţul făcut de Victor Angelescu: ”Toţi banii care intră în club vor fi reinvestiţi” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Odată cu plecarea lui Rareş Ilie (19 ani) de la club, Rapid ar fi în căutarea unui înlocuitor pentru ”perla” sa. David Miculescu (21 de ani) ar fi jucătorul dorit de giuleşteni, Victor Angelescu dezvăluind pentru Orange Sport dacă l-a ofertat pe acesta.

Deşi şi-ar fi dorit să mai ţină de el pentru măcar un sezon, Rapid o ofertă prea bună de refuzat pentru Rareş Ilie, astfel că acesta urmează să facă pasul la Nice, în Ligue 1.

Jucătorul român a impresionat în a doua parte a ultimului sezon, mai ales după venirea lui Adi Mutu pe banca tehnică, şi i-ar aduce Rapidului peste cinci milioane în conturi.

Cu o astfel de sumă încasată, giuleştenii ar putea transfera aproape orice jucător român pentru a îi lua locul lui Ilie şi s-a zvonit că ar fi interesaţi de David Miculescu.

Se auzise că Rapid i-ar fi făcut UTA-ei o propunere de un milion de euro pentru decarul său, însă Victor Angelescu a dezvăluit, pentru Orange Sport, că nu ar fi făcut nicio ofertă.

Patronul clubului giuleştean a confirmat că toţi banii obţinuţi de pe urma transferului lui Rareş Ilie vor fi reinvestiţi în Rapid, dar nu în transferul lui Miculescu.

L-a ofertat Rapid pe David Miculescu?

Nu există nicio ofertă făcută de Rapid pentru Miculescu şi nu suntem interesaţi de jucător.

Am decis cu partenerul meu, domnul Şucu, ca toţi banii care intră în Rapid să fie reinvestiţi, ori în jucători, pe care trebuie să îi aducem oricum, noi transferuri şi ce nevoi are clubul în momentul de faţă sau va avea în viitor, pentru că gândim pe terem lung.

Şi sezonul viitor va trebui să avem un buget mai mare, deci nu ne-am gândit acum un procent, atât în transferuri, atât în altceva.

Dar toţi vor rămâne în club şi încercăm să devenim mai puternici”, a declarat Victor Angelescu, pentru Orange Sport.

O ofertă pe adresa lui Miculescu din partea Rapidului ar fi fost cu atât mai ciudată în contextul în care acesta tocmai a afirmat că doar un contract din Occident, preferabil de la o echipă din cupele europene, l-ar mai interesa.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare