Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Banii pe masă! Rapid, transfer de 1 milion €! A trimis oferta pentru înlocuitorul lui Rareş Ilie

Banii pe masă! Rapid, transfer de 1 milion €! A trimis oferta pentru înlocuitorul lui Rareş Ilie

Rapid

Comentarii

Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie în Franţa, la Nice, în schimbul a cinci milioane de euro, iar giuleştenii vor să plătească un milion pentru înlocuitorul său. Rapidul îl vrea pe David Miculescu (21 de ani), "wonderkid-ul" de la UTA Arad, fotbalist care a fost şi pe lista FCSB sau a Craiovei.

Transferul lui Rareş Ilie la Nice, în Ligue 1, a adus în conturile clubului Rapid peste 5 milioane de euro. Suma poate creşte, după cum a dezvăluit Victor Angelescu la Orange Sport, iar din banii încasaţi pe Rareş Ilie şefii şi stafful vor să cheltuie un milion pentru a-i aduce înlocuitor.

Banii pe masă! Rapid, transfer de 1 milion €! A trimis oferta pentru înlocuitorul lui Rareş Ilie

Victor Angelescu şi Dan Şucu au trimis o ofertă de un milion de euro celor de al UTA, conform ProSport, în schimbul lui David Miculescu. Jucătorul crescut la Arad a fost dorit, în trecut, de FCSB şi U Craiova, dar poate ajunge la Rapid. Negocierile dintre Rapid şi Nice s-au finalizat, joi, iar Rareş Ilie va pleca să facă vizita medicală şi să semneze cu echipa de pe Coasta de Azur.

David Miculescu este un jucător care a fost extrem de curtat în ultimele luni. FCSB a trimis chiar o ofertă de 500.000 de euro, declinată de UTA, apoi a apărut şi interesul celor de la U Craiova. Pe lângă cele două cluburi din România, Miculescu a fost dorit şi peste Ocean, în SUA, unde FC Charlotte a oferit 1,5 milioane de euro, dar fotbalistul a refuzat mutarea.

David Miculescu e decarul UTA-ei şi a jucat 36 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat de opt ori.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Transferul lui David Miculescu nu mai e luat în calcul de FCSB

Propus de Basarab Panduru la FCSB în contextul unei oferte sosite pentru Andrei Cordea, Mihai Stoica a spus că transferul lui David Miculescu nu mai este de actualitate pentru echipa roş-albastră. La începutul lui 2022, FCSB a oferit 500.000 de euro pentru Miculescu, ofertă care n-a fost pe placul UTA-ei, iar acum jucătorul poate ajunge la Rapid.

Giuleştenii s-au despărţit de Rareş Ilie şi îi caută înlocuitor. Victor Angelescu, unul dintre patronii Rapidului, a dezvăluit la Orange Sport că Rapidul "sondează" piaţa pentru un transfer de calitate, un jucător pe care să-l aducă în lotul lui Adrian Mutu în locul lui David Miculescu.

Afla mai multe despre: david miculescurapidofertarares ilieliga 1uta 

viewscnt
Articole similare