Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul ideal pentru FCSB, indicat de Panduru, nu e luat în calcul de FCSB. MM: "Nu e o variantă" | EXCLUSIV

Transferul ideal pentru FCSB, indicat de Panduru, nu e luat în calcul de FCSB. MM: "Nu e o variantă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Indicat de Basarab Panduru la Orange Sport, transferul lui David Miculescu (21 de ani) nu mai este luat în calcul de FCSB. Gigi Becali a oferit, la începutul lui 2022, 500.000 de euro pentru serviciile mijlocaşului, însă UTA a refuzat, iar Mihai Stoica a spus că interesul nu mai este de actualitate.

David Miculescu, fotbalist pe care Mihai Stoica l-a comparat cu Sergej Milinkovic-Savic, a fost pe lista de transferuri a FCSB în iarnă, iar "Pandi" a spus la Orange Sport că echipa roş-albastră ar trebui să încerce din nou să-l ia, însă MM explicat de ce nu mai e o variantă de luat în calcul.

Transferul ideal pentru FCSB, indicat de Panduru, nu e luat în calcul de FCSB. MM: "Nu e o variantă" | EXCLUSIV

După plecarea lui Vali Gheorghe în Turcia, la Umranyespor, FCSB a căutat un înlocuit pentru el. În acelaşi timp cu plecarea lui Gheorghe a sosit, la FCSB, şi o ofertă pentru Andrei Cordea. Basarab Panduru le-a sugerat celor de la FCSB să reactiveze pista David Miculescu de la UTA, pentru care Gigi Becali a oferit 500.000 de euro în perioada de mercato din iarnă.

Mihai Stoica, managerul FCSB, a reacţionat la Orange Sport şi a spus că transferul lui David Miculescu nu mai este de luat în calcul pentru că Gigi Becali nu vrea să mai cheltuie sume mari de bani, iar din moment ce fotbalistul şi-a prelungit contractul e clar că suma de transfer cerută în iarnă - un milion de euro - a crescut.

"Miculescu nu e o variantă pentru că Gigi a hotărât că nu o să mai cheltuiască sume mari. Din moment ce cei de la UTA cereau 1 milion de euro când era în ultimul an de contract, dacă el şi-a prelungit contractul e logic că suma a crescut", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

"Pandi" crede că Miculescu e peste Cordea: "Are calităţi peste el"

În contextul în care FCSB îi caută o dublură lui Andrei Cordea după ce s-a despărţit de Vali Gheorghe, dar şi după ce pentru Cordea a apărut un interes de la Legia Varşovia, Basarab Panduru a spus că David Miculescu are calităţi fotbalistice peste actualul fotbalist al roş-albaştrilor.

"Progresul, în viitorul apropiat, îl văd la Miculescu. Mi se pare că are calităţi peste Cordea. Cordea e un băiat care din inimă, din nebunia lui, face nişte lucruri. Tehnic e mai bun Miculescu. Nu ştiu dacă-l iei pe Miculescu cu un milion", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

David Miculescu (21 de ani) e decarul UTA-ei şi a jucat 36 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat de opt ori.

Afla mai multe despre: pandurumeme stoicafcsbdavid miculescu 

viewscnt
Articole similare