Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea care i-a atras atenţia lui Mihai Stoica: "Nu înţeleg de ce s-a dus la Dinamo" | EXCLUSIV

Mutarea care i-a atras atenţia lui Mihai Stoica: "Nu înţeleg de ce s-a dus la Dinamo" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a reacţionat după ce Florin Răducioiu a demisionat de la Dinamo Bucureşti.

Mihai Stoica, după plecarea lui Florin Răducioiu de la Dinamo

Dinamo Bucureşti a mai suferit o pierdere, înainte de startul noului sezon, în care va juca în Liga 2. Florin Răducioiu a anunţat că-şi prezintă demisia din funcţia de team manager al lui Dinamo Bucureşti.

Pentru Orange Sport, dinamovistul l-a acuzat pe administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu pentru ofensa pe care i-a adus-o. În decurs de o lună de când şi-a exprimat dorinţa de a pune umărul la revenirea clubului în Superligă, conducătorul din "Ştefan cel Mare" nu i-a răspuns şi a hotărât că e cazul să facă un pas în spate. 

Decizia anunţată de Florin Răducioiu a fost comentată şi de Mihai Stoica. Oficialul de la FCSB nu i-ar fi recomandat să se alăture echipei, chiar dacă la acel moment Dinamo era în Liga 1. 

Mai mult, rezultatele din meciurile de pregătire, inclusiv înfrângerea cu Slobozia, scor 5-0, i-au demonstrat că "haita" e nepregătită inclusiv pentru Liga 2. 

"Nu înţeleg de ce s-a dus, probabil că e dinamovist şi a vrut să se salveze. Acum eu nu înţeleg cum în componenţa actuală au spus ceva în Liga 1 şi să pierzi 5-0 la Slobozia. E o problemă. Spune multe despre starea de spirit", a declarat expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoicaflorin raducioiudinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare