Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu recunoaşte că CFR Cluj i-a contactat un fotbalist de la FC Voluntari: "Nu trebuie să ne ascundem. Îi înţeleg dezamăgirea lui Dan Petrescu"

Liviu Ciobotariu recunoaşte că CFR Cluj i-a contactat un fotbalist de la FC Voluntari: "Nu trebuie să ne ascundem. Îi înţeleg dezamăgirea lui Dan Petrescu"

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a vorbit despre situaţia în care se află Dan Petrescu, după eliminatea din preliminariile Champions League. De asemenea, tehnicianul ilfovenilor a recunoscut interesul campioanei pentru un jucător de la FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu, despre CFR Cluj şi Mihai Popa

Liviu Ciobotariu, antrenorul care a pierdut dramatic titlul în România cu ASA Târgu Mureş, în ultima etapă a sezonului, a vorbit despre omologul său, Dan Petrescu, cel care s-a declarat responsabil pentru eliminarea ruşinoasă a lui CFR Cluj din preliminariile Champions League. 

"Nu este uşor, eu sunt colegul lui şi, chiar dacă nu am participat la o competiţie precum Champions League, ca antrenor şi când pierzi un joc este cam aceeaşi dezamăgire. E greu de gestionat un rezultat  negativ, mai ales cu o presiune foarte mare cum a fost la Dan Petrescu. Eu îl înţeleg, îi înţeleg dezamăgirea şi supărarea. 

Este o apăsare mare pentru el, pentru că are o responsabilitate mare şi mă gândesc ce este în inima lui, pentru că şi eu am trecut prin momente din astea", a declarat Liviu Ciobotariu. 

Pentru Orange Sport, preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a susţinut că se pregăteşte venirea unui portar în Gruia. Variantele Mihai Popa, Silviu Lung junior şi Florin Niţă au picat, iar ardelenii caută o altă variantă. 

Despre posibila venire a lui Mihai Popa la CFR Cluj a discutat şi Liviu Ciobotariu, care-l vede pe portarul de 21 de ani şi în naţionala României. 

"Mihai este un portar foarte bun, cu multă calitate, un portar care a avut un sezon extraordinar. A fost curtat de campioana României, de CFR Cluj, nu trebuie să ne ascundem, că ăsta este adevărul. Dacă va avea evoluţii bune, de ce să nu fie la naţională? Cel mai bine cred că ştiu antrenorii de la naţionala, ei sunt cei care vor decide dacă merită sau nu", a mai spus antrenorul lui FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariumihai popacfr clujfc voluntari 

viewscnt
Articole similare