Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răducioiu şi-a anunţat demisia de la Dinamo! Zăvăleanu l-a ofensat: "E un capitol închis. Să-l întrebaţi de ce a făcut asta" | EXCLUSIV

BREAKING NEWS | Răducioiu şi-a anunţat demisia de la Dinamo! Zăvăleanu l-a ofensat: "E un capitol închis. Să-l întrebaţi de ce a făcut asta" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu a anunţat că-şi prezintă demisia din funcţia de team manager al lui Dinamo Bucureşti. Marele dinamovist a susţinut că s-a simţit ofensat de comportamentul administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Florin Răducioiu părăseşte Dinamo 1948

Dinamo 1948 rămâne fără un om important din conducere, înaintea startului din Liga 2. În urmă cu o lună, Florin Răducioiu a anunţat că e dispus să rămână la Dinamo Bucureşti, pentru Orange Sport

La o lună distanţă, Răducioiu a recunoscut că-şi dă demisia de la Dinamo, după ce Răzvan Zăvăleanu nu i-a răspuns. 

"Da, de mâine dimineaţă Dinamo e un capitol închis. Mâine îmi dau demisia. Am hotărât după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu, de a recunostrui echipa şi de a-mi da posibilitatea de a lucra mai mult la Dinamo. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând. Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis, cred că am făcut tot ce am putut să salvez clubul cât mi s-a permis să fac", a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport. 

Conducătorul din "Ştefan cel Mare" nu-şi va schimba decizia, dezamăgit de felul cum s-a comportat administratorul judiciar. 

"În afară de lucrurile sportive, e vorba despre respect. Am observat în această lună că nu e respect faţă de persoana mea, cât nu am dat de el. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. Fiecare să-şi vadă de drumul lui. Dinamo e un capitol închis. Nu am ce să mai discut. 

M-am întâlnit cu el o dată la Marriot, în care i-am explicat ce planuri am în Liga 2, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am răspuns la ce am cerut. Nu e respect faţă de persoana mea. Sunt dezamăgit de comportamentul dânsului, dar tăcerea lor e un răspuns pentru mine. E un capitol închis. Mâine îmi dau demisia", a adăugat dinamovistul. 

"Domnul Badea a fost singurul care a ajutat concret Dinamo"

Indirect, Răducioiu l-a găsit vinovat şi pe Răzvan Zăvăleanu pentru retrogradarea echipei şi a susţinut că Nicolae Badea, patronul lui FC Dinamo, din Liga 4, e singurul care a ajutat clubul din Liga 2. 

"Domnul Badea a fost singurul care a ajutat concret Dinamo, economic, logistic, lucruri care nu au fost apeciate. Singurul a fost care a încercat să salveze clubul de la dezastru. Nu e vina lui, e vina altora. Domnul Badea mi-a zis că fac foarte bine că-mi dau demisia. Am principii în viaţă. Eu am respect faţă de persoane, al lor nu există. Nu vreau să fiu înconjurat de lume care nu e loială. Domnului Badea îi urez succes cu echipa din Liga 4. 

Le doresc să rămână în Liga 2, pericolul real e să retrogradeze în Liga 3. Echipa nu e foarte bună acum. Nu ştiu ce vor face, nu ştiu lotul lui Dinamo acum. Nu mă mai priveşte", a încheiat Florin Răducioiu. 

Afla mai multe despre: florin raducioiuflorin raducioiu dinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare