Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da!". Titularul Universităţii Craiova a contactat FCSB pentru transfer. MM Stoica a confirmat după ce jucătorul a semnat | EXCLUSIV

"Da!". Titularul Universităţii Craiova a contactat FCSB pentru transfer. MM Stoica a confirmat după ce jucătorul a semnat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că noul titular al Universităţii Craiova i-a fost propus, în această vară. Oficialul a oferit public răspunsul în privinţa mutării.

Fotbalistul de la Universitatea Craiova care a fost propus spre transferul la FCSB

FCSB a transferat doar în apărare în această vară. Bouhenna, Dawa şi Tamm au fost aleşi pentru a veni sub comanda lui Toni Petrea, iar sosirile lor ar putea reprezenta plecarea unui fundaş central abia sosit la FCSB

De altfel, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB-ului i-a mai fost propusă o mutare tot în compartimentul defensiv, dar în banda dreaptă, acolo unde antrenorul are mai multe soluţii. 

Pentru Orange Sport, managerul general a dezvăluit că un reprezentant al lui Ivan Martic (31 de ani), apărător prezentat de Universitatea Craiova, l-a contactat pentru transferul la FCSB. Fundaşul dreapta croat a semnat cu fosta sa echipă şi a oferit primele declaraţii, după ce a jucat în ultimii doi ani în Elveţia, la FC Sion. 

"Da, Martic ne-a fost propus", a declarat ofcialul FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

După ce au analizat propunerea, FCSB l-a refuzat pe Ivan Martic. Deja, postul de fundaş dreapta este acoperit cu Valentin Creţu, Alexandru Pantea, Florin Achim, iar acolo mai pot juca Denis Haruţ sau Ovidiu Popescu. 

MM Stoica a fost ironic atunci când a prezentat motivul pentru care răspunsul vicecampioanei a fost negativ. 

"Ne-ar mai trebui un fundaş dreapta să facem cinci, ca avem doar patru şi am zis hai să rămânem doar cu patru", a mai spus oficialul FCSB.

E de aşteptat ca Laszlo Balint să-l folosească titular pe Ivan Martic, după ce Laurenţiu Reghecampf a improvizat pe postul de fundaş dreapta cu Bogdan Vătăjelu. Ştefan Vlădoiu, un fotbalist din partea căruia oltenii au avut aşteptări mari, nu a confirmat prin evoluţiile sale şi este abia a treia variantă. 

În cadrul intervenţiei sale, Mihai Stoica a ironizat Universitatea Craiova, în privinţa transferurilor despre care a spus: "Le mulţumesc. Ne lasă resturile".

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: ivan marticmihai stoicauniversitatea craiovafcsbtransfer fcsbtransfer universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare