Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiica lui Ilie Năstase şi-a învinovăţit tatăl pentru ocupaţia controversată pe care o are: "A zis să fac orice pentru bani, în cuvinte urâte. El m-a determinat să fac"

Fiica lui Ilie Năstase şi-a învinovăţit tatăl pentru ocupaţia controversată pe care o are: "A zis să fac orice pentru bani, în cuvinte urâte. El m-a determinat să fac"galerie foto

Diverse

Comentarii

Charlotte Năstase a vorbit despre relaţia disfuncţională cu tatăl său. De asemenea, femeia de 32 de ani susţine că o discuţie aprinsă cu fostul lider ATP a determinat-o să aibă o ocupaţie controversată.

Charlotte Năstase, despre ocupaţia controversată: "A zis să fac orice pentru bani, în cuvinte urâte"

Una dintre cele patru fiice ale marelui campion român, Charlotte Năstase, înfiată în timpul mariajului cu Alexandra King, a surprins în momentul în care şi-a deschis un cont pe OnlyFans, o platformă cu conţinut explicit exclusiv pentru adulţi. 

Ea a ales această metodă din pricina problemelor financiare şi după o discuţie în contradictoriu cu Ilie Năstase, care, susţine Charlotte, i-a transmis un mesaj fără ocolişuri: 

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuţie mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câştiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a declarat Charlotte pentru Ziare.com.

Galerie foto cu Charlotte Năstase

Cei doi nu s-au mai văzut de peste un deceniu, aspect care a dăunat relaţiei lor: “Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem şi mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”, a adăugat femeia pentru sursa citată

În SUA, fiica lui Ilie Năstase nu a putut găsi un sprijin în mama sa sau în fratele ei, întrucât şi aceştia se confruntă cu anumite probleme, pe care nu a dorit să le facă publice. 

Cât despre ocupaţia controversată, Charlotte susţine că a fost impulsionată de Amalia, fosta soţie a tenismenului: “Am vorbit cu Amalia chiar şi când mi-am făcut cont pe onlyfans şi m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te şi fă o grămadă de bani”, a mai spus Charlotte, care a adăugat că tatăl său nu i-a mai răspuns la telefon în ultima perioadă. 

Charlotte Năstase a locuit patru ani în România şi e unul dintre cei cinci copii ai lui Ilie Năstase, printre care: Nathalie Năstase (45 de ani), Nicolas (35 de ani), Alessia (18 ani) şi Emma (15 ani). 

Galerie foto cu Charlotte Năstase

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ilie nastasecharlotte nastaseimagini charlotte nastase 

viewscnt
Articole similare