Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă lovitura. O finalistă de cupă europeană doreşte o vedetă de la FCSB. Poate ajunge coleg cu un alt român

Gigi Becali dă lovitura. O finalistă de cupă europeană doreşte o vedetă de la FCSB. Poate ajunge coleg cu un alt român

FCSB

Comentarii

Rangers a descoperit apetitul pentru jucătorii români, după ce transferul lui Ianis Hagi a fost un succes pentru gruparea scoţiană.

Rangers a dat lovitura cu Ianis Hagi. După ce l-a avut la dispoziţie sub formă de împrumut în perioada ianuarie - iulie 2020, formaţia din Glasgow l-a transferat definitiv în vara acelui an, pentru 3,5 milioane de euro, de la Genk.

Internaţionalul român a confirmat aşteptările pe care le-au avut suporterii scoţieni de la el, dar şi exigenţele conducerii de pe Ibrox.

Acesta a disputat 85 de meciuri, în care a marcat de 15 ori şi a livrat 21 de pase decisive. Asta până la accidentarea groaznică de la începutul acestui an, una ce l-a scos din joc pentru tot restul sezonului.

Rangers cumpără din România. Fotbalistul de la FCSB care ar putea ajunge coleg cu Ianis Hagi

Astfel, dacă transferul lui Ianis Hagi a dat roade, oficialii lui Rangers ţintesc aducerea unui alt român.

Este vorba de Darius Olaru, conform ProSport, jucător ce a fost lăudat de oamenii din fotbalul românesc pentru prestaţiile din acest an de la FCSB.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a fost urmărit de scouterii lui Rangers la meciurile din play-off. A fost pe placul acestora, astfel că gruparea de pe Ibrox ar putea face o ofertă, iar jucătorul român ar putea lua calea Scoţiei.

În sezonul trecut, Rangers a ajuns până în finala Europa League, pe care a cedat-o în faţa nemţilor de la Eintracht Frankfurt.

Cotat la 5,5 milioane de euro, Olaru a disputat 37 de meciuri pentru FCSB în sezonul trecut. A marcat de şase ori şi a livrat 12 pase decisive.

Iar referitor strict la faza de play-off din stagiunea trecută a campionatului românesc, randamentul jucătorului a fost şi mai ridicat. 

Olaru, care a evoluat în toate cele zece meciuri, fiind titular de fiecare dată şi integralist de şase ori, a marcat patru goluri şi a dat şase asisst-uri.

În ultima perioadă, de Darius Olaru s-a interesat şi Benfica Lisabona, formaţie ce a jucat în primăvara Ligii Campionilor în ediţia precedentă.

Gigi Becali, dispus să-l vândă cu 12 milioane de euro pe Olaru

”Orice jucător e transferabil, doar că de la mine pleacă pe preţul corect. Preţul corect înseamnă… dacă el costă 10 milioane pleacă de la mine cu 12 milioane de euro. Eu aşa vând, cu 20% mai mult”, declara Gigi Becali, la Pro Arena, în luna mai.

Afla mai multe despre: fcsbianis hagidarius olaru 

viewscnt
Articole similare