Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Victima” formei bune a lui Malcom Edjouma! Starul FCSB-ului care îşi pierde locul în primul 11 după schimbarea sistemului: ”E o problemă” | EXCLUSIV

”Victima” formei bune a lui Malcom Edjouma! Starul FCSB-ului care îşi pierde locul în primul 11 după schimbarea sistemului: ”E o problemă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Înainte de noul sezon, FCSB plănuieşte să schimbe sistemul de joc, dintr-un 4-3-3 într-un 4-2-3-1, pentru a îi face loc lui Malcom Edjouma, care a impresionat în meciurile de pregătire. Un coechipier va fi ”victima” francezului, întrucât va fi nevoit să îi lase locul acestuia.

Înaintea noului sezon, FCSB plănuieşte să schimbe sitemul de joc după o bună perioadă, graţie formei bune a lui Malcom Edjouma.

Iniţial, francezul se lupta pentru un loc în primul 11 cu Adrian Şut, pe unicul post de închizător, dar schimbarea pusă la cale de FCSB le-ar face loc amândurora în formula de start.

Formula de start a FCSB-ului în noul sezon era anunţată drept: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, Radunovic - Olaru, Edjouma / Şut, Tavi Popescu - Cordea, Tănase, Coman.

Însă, conform noului plan, Cordea îşi va pierde locul în partea dreaptă a atacului, iar Darius Olaru va fi mutat pe flanc.

Astfel, după ce i se căuta rezervă în săptămânile trecute, Andrei Cordea ar putea deveni el însuşi rezerva.

Starul FCSB-ului care îşi pierde locul în primul 11 după schimbarea sistemului

Mai e o întrebare, dacă rămânem în sistemul acesta sau dacă schimbăm sistemul. Probabil că la Galaţi acum (n.r. în următorul amical) vom juca aşa.

(n.r. cu Edjouma şi cu Şut în acelaşi timp?) Da. Amândoi arată foarte bine şi mai e o problemă: noi o să avem, indiferent ce fundaşi centrali vor juca, vor fi noi.

Va fi un cuplu nou, că nimeni nu a jucat cu... ok, Haruţ cu Dawa au jucat la Botoşani, dar au jucat în trei. Nu prea au jucat în doi.

Şi atunci trebuie protejaţi. Când joci 4-3-3 cu un închizător de atac, să zicem, că amândoi închizătorii noştri nu sunt închizători... 'număr şase' clasic care recuperează şi rămâne acolo.

Şut era al doilea atacant la Clinceni, nu era închizător, dar e inteligent, a învăţat jocul, iar Edjouma e un jucător special, mie îmi place foarte mult.

Şi îmi pare rău dacă nu joacă. Cred că cu doi mijlocaşi centrali protejăm şi fundaşii centrali şi câştigăm şi la talie.

[..] (n.r. cu doi încizători ar juca Olaru în dreapta?) Da, da. (n.r. şi atunci iese Cordea?) Da, bineînţeles, dacă vor fi toţi”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: malcom edjouma 

viewscnt
Articole similare