Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucător-surpriză în primul 11 al FCSB-ului înaintea noului sezon: ”Are calităţi, cred că poţi să iei nişte bani pe el” | EXCLUSIV

Jucător-surpriză în primul 11 al FCSB-ului înaintea noului sezon: ”Are calităţi, cred că poţi să iei nişte bani pe el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru noul sezon şi are programate mai multe meciuri amicale. În partida de sâmbătă, împotriva celor de la Zimbrul, un jucător-surpriză s-a ivit în primul 11 al echipei, prezenţa acestuia atrgându-le atenţia lui Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu.

În ultimul sezon, FCSB a avut reale speranţe că poate cuceri titlul după şapte ani de ”secetă”, speranţe pe care şi le-a năruit singură, în urma meciului cu FC Voluntari.

Echipa pregătită de Toni Petrea avea nevoie de o victorie pentru a programa ”finala” cu CFR Cluj din ultima etapă, dar a reuşit doar o remiză, chiar pe Arena Naţională.

Rivala a profitat de pasul greşit al roş-albaştrilor şi şi-a trecut titlul în cont cu următoarea şansă, dar FCSB visează din nou la campionat înaintea noului sezon.

Cu un prim 11 puternic, singurul aspect care le dă emoţii fanilor roş-albaştri este forţa lotului: mai mulţi jucători au fost promovaţi la prima echipă, pentru ca Becali să nu mai ”spargă” bani pe transferuri.

Înaintea noului sezon, vicecampioana României şi-a programat mai multe amicale, pentru a îşi testa ”noii” jucători.

Jucător-surpriză în primul 11 al FCSB-ului înaintea noului sezon

Totuşi, în meciul cu Zimbru, FCSB a mers, mai mult sau mai puţin, pe mâna formulei de start anunţate de MM în săptămânile trecute.

Totuşi, un jucător-surpriză le-a atras atenţia experţilor Orange Sport: Malcom Edjouma a fost preferat de Toni Petrea în detrimentul lui Adrian Şut.

Jucătorul care îl scosese din sărite pe Gigi Becali pare să devină titular la FCSB, lucru care poate fi benefic pentru echipă, spune Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu.

Edjouma şi nu Şut. A prins perioada asta de pregătire, ar trebui să arate mai bine”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Eu zic că şi pe Edjouma poţi să iei bani mulţi. Poate mai mult decât pe Şut, e francez, are 25 de ani, face 26, are nişte calităţi fizice mai bune ca Şut, mai înalt, longilin.

Ştie cu mingea, dar a fost cam ameţiti la FCSB sezonul acesta, dar dacă îşi revine... calităţi are. Cred că poţi să iei nişte bani pe el”, a adăugat Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare