Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin are ambiţii mari la Empoli: ”Mi-ar plăcea să fiu un exemplu bun pentru tineri”

Răzvan Marin are ambiţii mari la Empoli: ”Mi-ar plăcea să fiu un exemplu bun pentru tineri”

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin, „tricolorul” în vârstă de 26 de ani, a fost prezentat la noua sa echipă, Empoli.

Răzvan Marin are ambiţii mari la Empoli: ”Mi-ar plăcea să fiu un exemplu bun pentru tineri”

Răzvan Marin a petrecut două sezoane în tricoul celor de la Cagliari, dar după retrogradarea echipei în a doua divizie din Italia, a fost împrumutat la Empoli, formaţie ce a ocupat locul 14 la finalul stagiunii trecute de Serie A.

Gruparea toscană are şi o opţiune de cumpărare a jucătorului român în schimbul a opt milioane de euro.

La conferinţa de presă de prezentare la noua echipă, „tricolorul” în vârstă de 26 de ani şi-a dezvăluit obiectivele: „Am ambiţii mari şi sper să repetăm măcar ce s-a reuşit sezonul trecut, să vedem o idee de joc, un fotbal de calitate. 

Eu pot evolua oriunde la mijloc, de la regista până la mezzala. Mi-ar plăcea să fiu un exemplu bun pentru tineri, mai ales că sunt printre «bătrânii» din lot, şi să contribui cu experienţa mea la rezultatele echipei". 

Răzvan Marin, prezentat oficial la Empoli

”Răzvan Marin e jucătorul lui Empoli! Jucătorul născut în 1996 a venit sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare de la Cagliari”, se arată în comunicatul clubului italian.

Cei mai bine cotaţi jucători sunt portarul Guglielmo Vicario şi mijlocaşul Nedim Bajrami, la zece milioane de euro, astfel că Răzvan Marin (12) a devenit deja cel mai valoros fotbalist din lotul noii sale echipe.

Cotat la 12 milioane de euro, Răzvan Marin a evoluat două sezoane la Cagliari (2020-2022). A jucat în 76 de meciuri, marcând patru goluri şi livrând 12 pase decisive.

În ultima stagiune din Serie A, mijlocaşul de 26 de ani a fost unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei din Sardinia, indiferent de numele antrenorului aflat pe bancă.

Pentru naţionala României, Marin are 41 de selecţii şi două goluri. De-a lungul carierei, până să ajună în Italia (2020), Răzvan Marin a mai trecut pe la Viitorul (acum Farul), Standard Liege şi Ajax.

Afla mai multe despre: razvan marinempoli 

viewscnt
Articole similare