Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Superliga numit de Ilie Dumitrescu ”cel mai bun manager”: ”Ştie să gestioneze foarte bine” | EXCLUSIV

Patronul din Superliga numit de Ilie Dumitrescu ”cel mai bun manager”: ”Ştie să gestioneze foarte bine” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Ilie Dumitrescu a fost prezent la meciul dintre FC Argeş şi UTA Arad, alături de ”prietenul” său, Simion Apreutese. Înaintea partidei, fostul internaţional român a oferit un interviu pentru Orange Sport, în care a numit unul dintre patronii din Superliga ”cel mai bun manager”.

Ilie Dumitrescu a fost prezent la meciul dintre FC Argeş şi UTA Arad, alături de ”prietenul” său Simion Apreutese, care este parte din grupul de investitori care încearcă să îi preia pe ”textilişti”.

Fostul internaţional român are şanse mari să revină în fotbal alături de gruparea arădeană, la 12 ani după eşecul răsunător de la FCSB, pe atunci încă numită Steaua, care i-a încheiat cariera de antrenor.

Totuşi, Ilie Dumitrescu nu pare să aibă resentimente faţă de Gigi Becali în urma perioadei în care cei doi au colaborat, în ciuda reputaţiei latifundiarului ca un patron care ”intervine”.

Într-un interviu cu Orange Sport, fostul atacant a fost întrebat, dacă Rareş Ilie a fost vândut cu cinci milioane de euro, cât va obţine Gigi Becali pentru Octavian Popescu.

Ilie Dumitrescu nu a dat un răspuns concret, dar l-a numit pe latifundiar ”cel mai bun manager”.

Patronul din Superliga numit de Ilie Dumitrescu ”cel mai bun manager”

”(n.r. dacă Rareş Ilie a cotat cinci milioane de euro, cât va obţine Becali pe Tavi Popescu?) Gigi e cel mai bun manager, aşa că... el ştie să gestioneze foarte bine...”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Orange Sport.

Tavi Popescu este fotbalistul cu care Gigi Becali visează să dea lovitura: latifundiarul susţine că va obţine 50 de milioane de euro pentru ”perla” sa, în ciuda nivelului scăzut al Superligii.

Fotbaliştii români sunt acum mai slab cotaţi ca oricând, iar chiar şi o sumă asemănătoare cu cea încasată pentru Dennis Man, în jur de 13 milioane de euro, ar părea importantă pentru campionatul nostru.

Ajuns la 19 ani, Octavian Popescu a fost convocat la echipa naţională la ambele acţiuni ale lui Edi Iordănescu pe bancă, dar nu a impresionat până acum sub tricolor.

În prezent, acesta este cotat la patru milioane de euro de transfermarkt, mai puţin decât Florin Tănase şi Dariu Olaru, estimaţi la 5,5 milioane, şi la fel ca Andrei Burcă.

Afla mai multe despre: ilie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare