Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul cu 84 de minute în tricoul FCSB-ului în ultimul sezon a semnat cu o nouă echipă! Acesta va continua în România

Jucătorul cu 84 de minute în tricoul FCSB-ului în ultimul sezon a semnat cu o nouă echipă! Acesta va continua în România

FCSB

Comentarii

Andrei Burlacu (25 de ani) a sosit la FCSB în vara trecută, alături de Ivan Mamut (25 de ani), la schimb pentru Ionuţ Vînă (27 de ani). După doar un sezon la club, jucătorul a părăsit echipa şi a semnat cu o nouă formaţie.

Născut şi crecut la Botoşani, Andrei Burlacu a fost achiziţionat de Universitatea Craiova în 2014, pe când încă avea doar 17 ani.

Acesta s-a remarcat încă de la o vârstă fragedă şi a fost considerat una dintre marile speranţe ale Universităţii Craiova, dar accidentările i-au distrus, până acum, cariera.

Deşi are deja 25 de ani, Burlacu a reuşit să însumeze numai 81 de apariţii la nivel de seniori, alături de olteni, Chindia, Chiajna şi FCSB, trei venind în tricoul roş-albastru.

Dezamăgită de inabilitatea acestuia de a se menţine sănătos, Universitatea Craiova a fost dispusă să îl cedeze pe Burlacu la Bucureşti în vara trecută, alături de Ivan Mamut, pentru a îl aduce pe Ionuţ Vînă.

Niciunul dintre aceşti jucători nu a reuşit să se impună la noua echipă, iar, după 84 de minute însumate în trei partide, jucătorul român de 25 de ani a fost lăsat liber de contract.

Jucătorul cu 84 de minute în tricoul FCSB-ului în ultimul sezon a semnat cu o nouă echipă

Acesta şi-a găsit deja un nou angajament însă şi a apucat să joace un prim meci amical în tricoul noii echipe, fiind introdus de pe bancă.

Andrei Burlacu a semnat cu Concordia Chiajna şi a fost folosit de Ianis Zicu în duelul pierdut de ilfoveni, scor 1-3, împotriva celor de la Metaloglobus.

  • Formaţia folosită de Chiajna în meciul cu Metaloglobus: Chudy – Simion, Palmeş, Maric, Buşu, Paţurcă, Codrea, Mih. Constantinescu, Llullaku, Negoi, Ndiaye 
  • Au mai jucat: Chesneau – Dumancic, Ghimfus, Ad. Voicu, Cocoş, Alexandrescu, R. Zamfir, Andr. Burlacu

În urmă cu cinci ani, în cea mai bună perioadă a carierei, Andrei Burlacu era cotat la 500.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.

În prezent, acesta ar mai valora doar 50.000 de euro, un declin incredibil.

Când a apucat să debuteze la FCSB, la începutul acestui an, Andrei Burlacu a păşit pe teren pentru prima dată în ultimii doi ani.

 

Afla mai multe despre: andrei burlacu 

viewscnt
Articole similare