Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi Dică, de acord! Cuvinte la superlativ din partea celor doi despre U Cluj: ”Am rămas impresionat” / ”Asta înseamnă să ai curaj” | EXCLUSIV

Panduru şi Dică, de acord! Cuvinte la superlativ din partea celor doi despre U Cluj: ”Am rămas impresionat” / ”Asta înseamnă să ai curaj” | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Nicolae Dică au analizat partida FCSB - U Cluj, încheiată, surprinzător, la egalitate, scor 1-1. Cei doi au vorbit la superlativ despre ardeleni în urma meciului şi i-au lăudat pe Erik Lincar şi jucătorii săi.

La fel ca la barajul cu Dinamo, când ”câinii” erau marii favoriţi, U Cluj a reuşit să surprindă împotriva una dintre marile echipe ale României.

La primul meci după revenirea în Liga 1, echipa pregătită de Eric Linkar a fost la un pas de a o învinge pe vicecampioana FCSB, remizând 1-1.

Ardelenii au reuşit să le ţină piept adversarilor lor mult mai bine cotaţi şi ar fi putut chiar să obţină toate punctele, însă au avut parte de multă neşansă.

Golul roş-albaştrilor a provenit dintr-o greşeală a tânărului portar Andrei Gorcea (20 de ani), care l-a faultat pe Florin Tănase în careu.

În orice caz, prestaţia celor de la U Cluj rămâne una foarte impresionantă, iar Basarab Panduru şi Nicolae Dică i-au lăudat pe Erik Lincar şi pe jucătorii săi în urma egalului obţinut cu FCSB.

Panduru şi Dică, de acord! Cuvinte la superlativ din partea celor doi despre U Cluj

Cred că Clujul merita să câştige. Nu credeam că voi spune că sunt impresionat de vreo echipă, mai ales la început. Am rămas impresionat, nu am crezut că pot să văd aşa ceva, o nou-promovată să joace asemenea fotbal.

Şi în asemnea fel. Din primul până în ultimul minut. Am zis că nu mai au cum să ţină ritmul, din minutul 70 îi bate FCSB. M-au impresionat. Bravo, Lincar! Au jucat ce trebuie să joace o echipă de Liga 1”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Mi-a plăcut foarte mult U Cluj, asta înseamnă să ai curaj. N-au jucat pentru că U Cluj nu i-au lăsat, au făcut pressing. Nu s-au mişcat repede, nu au reuşit să joace bine.

Am văzut numai jucători care au primit mingea la picior. Felicitări pentru cei de la U Cluj, m-au surprins. Au avut o abordare de echipă mare. N-am văzut, în România, o echipă care să joace la nivelul ăsta”, a adăugat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare