Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reghe, "săgeţi" către Rotaru şi U Craiova: "Ai nevoie de echipă, de lot, când îţi doreşti campionatul!"

EXCLUSIV | Reghe, "săgeţi" către Rotaru şi U Craiova: "Ai nevoie de echipă, de lot, când îţi doreşti campionatul!"
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) a plecat de la U Craiova, iar plecarea sa a creat "valuri" în Bănie. Reghe a ţinut să clarifice anumite situaţii şi i-a acuzat pe olteni că nu au fost de acord să transfere jucători pentru întărirea lotului.

Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf s-au înţeles, în urmă cu câteva zile, pentru plecarea antrenorului. Laszlo Balint a fost instalat oficial, iar după plecarea lui Reghe, Mihai Rotaru a făcut anumite declaraţii care l-au deranjat pe tehnicianul campion cu FCSB.

EXCLUSIV | Reghe, "săgeţi" către Rotaru şi U Craiova: "Ai nevoie de echipă, de lot, când îţi doreşti campionatul!"

"Eu cred că am avut o relaţia bună cu toată lumea, nu numai cu fanii. În momentul în care îţi doreşti să fii campion, ai nevoie de echipă, de un lot puternic. Reacţia lor nu este una străină mie, întotdeauna au cerut ca cei care se ocupă de conducerea clubului să aducă jucători.

E bine că acum jucătorii care au semnat noi contracte, aici mă refer la Mateiu.... Eu le-am spus să prelungească, la ceea ce se întâmpla acolo nu vedeam soluţii că putem aduce jucători pe postul respectiv. Cerinţa mea, când am văzut că nu se mişcă nimic, să rămână Marius Constantin şi Mateiu, ca să fiu cât de cât acoperit.

Meseria mea nu este să propun jucători, ci să antrenez echipa.

Da, eram convins că voi continua la Craiova. Am discuţii cu Rotaru, discuţii pentru a aduce jucători care să ridice nivelul lotului, pe poziţiile unde aveam nevoie. La un moment dat, mi s-a reproşat că stafful meu nu este bun şi ar trebui să-l înlocuim. Mi s-a părut bizar. Am refuzat. Le-am spus că nu se poate aşa ceva şi dacă este să renunţăm, renunţăm cu toţii.

Am avut o discuţie cu patronul echipei să păstrăm decenţă, respect, în declaraţii. Se pare că anumiţi oameni care încearcă să stea la căldură se înving singuri, pentru că lucrurile astea o să se vadă.

Ce treabă are? În timpul meu liber mă pot duce unde vreau. Am anunţat pe cei care se ocupă, ei trebuiau să-l anunţe pe Mihai.

Mi se pare total nefair-play tot ce s-a întâmplat la o săptămână după ce am plecat", a spus Laurenţiu Reghecampf, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: reghecampfu craiovasagetiliga 1rotaru 

viewscnt
Articole similare