Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, propunere-bombă! Campioana l-a ofertat pe tehnicianul care s-a luptat cu Xavi pentru postul de antrenor al Barcelonei

CFR Cluj, propunere-bombă! Campioana l-a ofertat pe tehnicianul care s-a luptat cu Xavi pentru postul de antrenor al Barceloneigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

În urma umilinţei cu Pyunik Erevan, care ar putea avea un efect dezastruos asupra finanţelor lui CFR Cluj, Dan Petrescu este în pericol să îşi piardă postul. Nelu Varga s-a săturat de lipsa rezultatelor din Europa şi s-a decis să oferteze un tehnician de top.

Odată cu tragerea la sorţi pentru preliminariile Champions League, Dan Petrescu şi CFR Cluj se convinseseră că au locul, cel puţin, în grupele Conference League asigurat.

Ardelenii ar fi trebuit să treacă de Pyunik Erevan (Armenia) şi Dudelange (Luxemboug) pentru a ajuns în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Ajunsă acolo, campioana României ar fi putut să piardă ambele dueluri rămase şi tot ar fi ajuns în grupele Conference League, care ar fi adus o sumă importantă în club.

Însă, dezastrul s-a produs în meciul retur din Gruia, iar Pyunik a eliminat-o pe CFR, trimiţând-o direct în al doilea tur preliminar al Conference League, unde se aflau deja FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi.

Nelu Varga a avut o cădere nervoasă în urma eliminării, care i-a provocat grave probleme de sănătate, iar, deşi clubul şi Dan Petrescu au afirmat că nu va fi o schimbare pe banca tehnică, patronul ar avea alte planuri.

CFR Cluj, propunere-bombă

Conform Gsp, Varga l-a ofertat deja pe antrenorul pe care îl dorea în locul ”Bursucului”, iar candidatul ales este unul mult peste nivelul campionatului nostru.

Roberto De Zerbi (43 de ani), tehnicianul care a transformat-o pe Sassuolo într-una dintre cele mai greu de învins echipe din Serie A, ar fi primit deja o prounere din partea CFR-ului.

Acesta a evoluat în Gruia în cariera de jucător, în perioada 2010-2012, şi a primit şansa de a se întoarce la club, după ce a fost sunat de o persoană din conducerea ”feroviarilor” în cursul săptămânii trecute.

Liber de contract după ce a părăsit-o pe Şahtior Doneţk, italianul a refuzat politicos oferta, punctând că nu poate lua în calcul să preia o echipă din România în acest punct al carierei.

În CV-ul său se mai regăsesc Darfo Boario, Foggia, Palermo şi Benevento, iar la începutul acestui an a fost luat în calcul pentru înlocuirea lui Ronald Koeman la Barca, dar conducerea a preferat varianta Xavi.

Afla mai multe despre: roberto de zerbi 

viewscnt
Articole similare