Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, în comă indusă la spital: ”Nu mai putea vorbi şi avea probleme de echilibru”. Cum se simte în prezent acţionarul CFR-ului. Reacţia oficială a clubului

Nelu Varga, în comă indusă la spital: ”Nu mai putea vorbi şi avea probleme de echilibru”. Cum se simte în prezent acţionarul CFR-ului. Reacţia oficială a clubului

Acum

Comentarii

Nelu Varga a suferit un atac cerebral vascular şi este plasat în acest moment în comă indusă, la un spital din Cluj-Napoca, în urma eliminării campioanei CFR Cluj din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

UPDATE | Clubul CFR Cluj a reacţionat cu privire la starea actuală de sănătate a lui Nelu Varga.

”Ca urmare a ultimelor informaţii răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele:

Suntem extrem de dezamăgiţi de felul în care se răspândesc informaţiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm şi ne-a transmis că este alături de noi şi ne ţine pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoşire grabnică şi îl aşteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi”, a fost comunicatul transmis de conducerea clubului CFR Cluj.

Nelu Varga, în comă indusă la spital: ”Nu mai putea vorbi şi avea probleme de echilibru”

Eliminarea lui CFR Cluj din preliminariile Champions League încă din primul tur preliminar nu a picat bine patronului Nelu Varga, care s-a simţit rău în cursul zilei de joi.

Acesta a fost trimis imediat la spital pentru monitorizare. Patronul CFR-ului nu mai putea să vorbească în momentul când a ajuns la unitatea medicală şi avea deja probleme cu echilibrul, informează foaiatranslivania.ro.

Nelu Varga ar fi suferit un atac vascular cerebral şi a fost internat de urgenţă la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca.

Medicii au luat decizia de a-l plasa într-o stare neuro-vegetativă, practic o comă indusă. Această manevră medicală are rostul a de calma spasmul cerebral şi de a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a unei stări de stres, mai notează sursa citată.

Care este starea de sănătate actuală a acţionarului de la CFR Cluj

”I s-a făcut tromboliză. A ajuns foarte repede la spital, în timp util, şi medicii au reuşit să îi facă tromboliză. Am înţeles că este un tratament de ultimă generaţie.

El a ajuns la spital şi nu mai putea vorbi şi avea mici probleme de echilibru. El este acum sub supravegherea medicilor”, a declarat o persoană din familia lui Nelu Varga. conform sursei de mai sus.

Profesorul doctor Ştefan Florian, neurochirurgul care se ocupă de patronul campioanei României, a comentat scurt: ”E spre bine. Îşi revine. E pe drumul cel bun”.

Peste câteva zile, Nelu Varga va fi supus unui RMN, pentru a stabili dacă leziunile cerebrale persistă sau au dispărut.

Cristian Balaj, despre Nelu Varga: ”Suntem alături de el”

Cristian Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a relatat ce s-a întâmplat cu Nelu Varga şi care este starea sa de sănătate acum.

”A avut nişte probleme mediale şi a mers să facă analize. Acum ştiu că situaţia lui e foarte bună şi sunem alături de el. Oboseală, frustrare, supărare. Este un om care călătoreşte şi munceşte foarte mult.

Este monitorizat, se simte bine, situaţia este sub control, suntem alături de el. Aşa e când pui foarte mult suflet. Dacă în fotbalul românesc ar fi oameni precum domnul Varga, sunt convins că am fi mult mai departe decât suntem acum”, a explicat Cristian Balaj, joi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr cluj 

viewscnt
Articole similare