Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung Jr. şi-a luat la revedere de la Kayserispor! ”Vă mulţumesc că m-aţi făcut să mă simt ca acasă”

Silviu Lung Jr. şi-a luat la revedere de la Kayserispor! ”Vă mulţumesc că m-aţi făcut să mă simt ca acasă”
Comentarii

Silviu Lung Jr. îşi ia la revedere de la Kayserispor, formaţie pentru care a evoluat timp de 5 sezoane.

Silviu Lung Jr. şi-a luat la revedere de la Kayserispor! ”Vă mulţumesc că m-aţi făcut să mă simt ca acasă”

Silviu Lung jr. a făcut pasul din România în Turcia în urmă cu cinci ani, când a fost achiziţionat de Kayersispor de la Astra Giurgiu. 

Acum, însă Silviu Lung Jr. îşi ia la revedere de la Kayserispor, formaţie pentru care a evoluat timp de 5 sezoane.

„După 5 ani, a venit momentul să ne luăm rămas bun. Mulţumesc fanilor Kayserispor şi locuitorilor din Kayseri pentru sprijin, ospitalitate şi bunătate. Vă mulţumesc că m-aţi făcut să mă simt ca acasă. Mult succes clubului în viitor”, a declarat Silviu Lung Jr. pentru site-ul oficial al clubului.

  • 400.000 de euro este cota de transfer a lui Silviu Lung Jr. potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Alături de Astra, Silviu Lung jr. a mai ridicat o Cupă şi două Supercupe, în timp ce, alături de Kayserispor, a pierdut finala Cupei Turciei în 2022, fiind însă desemnat omul meciului.

Silviu Lung jr. a fost convocat pentru prima dată la naţionala mare a României în anul 2010, la un meci cu Honduras. Portarul a evoluat în şase meciuri pentru "tricolori", iar ultima sa prezenţă la lot a fost în noiembrie 2019, în amicalul pierdut de prima reprezentativă, scor 0-5 pe terenul Spaniei.

Silviu Lung Jr. nu vrea să mai audă de naţională

"Mereu am fost prezent, la fiecare convocare. În 10 ani, am fost prezent la echipa naţională. Am jucat în doar cinci, şase meciuri, dar mereu am fost prezent, cu mare plăcere mergeam. Doar că în ultimii şase ani n-am mai fost folosit deloc, niciun minut. Văzând aceste lucruri a fost normal să iau decizia şi să mă dedic echipei de club. 

Simţi când trebuie să pui stop unui capitol, eu aşa am simţit la momentul respectiv. Niciodată nu m-am supărat pe cineva, nu sunt supărăcios. Trecuse perioada aceea, cred că am luat decizia bună şi m-am concentrat pe echipa de club”, a declarat Silviu Lung Jr., potrivit Sport Total FM.

 

Afla mai multe despre: silviu lung jr. 

viewscnt
Articole similare