Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica l-a desfiinţat pe unul dintre jucătorii FCSB-ului în urma remizei cu U Cluj: ”Dacă lua el roşu, câştigam” | EXCLUSIV

MM Stoica l-a desfiinţat pe unul dintre jucătorii FCSB-ului în urma remizei cu U Cluj: ”Dacă lua el roşu, câştigam” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon din Superliga, după ce a reuşit să obţină doar o remiză împotriva lui U Cluj. În urma duelului, MM Stoica, invitat în studioul Orange Sport, l-a desfiinţat pe unul dintre jucătorii roş-albaştri.

FCSB a început modest noul sezon, în ciuda faptului că a abut parte de o tragere la sorţi destul de favorabilă, debutând pe teren propriu, împotriva unei echipe nou-promovate.

Însă, dacă roş-albaştrii credeau că vor avea viaţă uşoară cu U Cluj, s-au înşelat amarnic: ardelenii şi-au ”terorizat” adversarii şi au fost la un pas de a obţine o victorie incredibilă.

Gafa lui Gorcea le-a dat şansa celor de la FCSB să scoată măcar un punct, însă jocul ar fi putut arăta complet altfel dacă sistemul VAR ar fi funcţionat.

În minutul 4, Sorin Şerban, titularizat în absenţa lui Radunovic, a avut o intrare criminală asupra lui Remacle, dar a scăpat fără roşu, întrucât arbitrul nu a putut revedea faza pe monitor din pricina problemelor tehnice.

Înlocuit la pauză, Şerban a fost făcut praf de MM, care, negru de supărare, a spus că FCSB ar fi avut şanse mai mari de izbândă dacă evolua în inferioritate numerică, fără acesta pe teren.

Şi Becali a spus că s-a convins cu fundaşul stânga şi că nu îl va mai utiliza.

MM Stoica l-a desfiinţat pe unul dintre jucătorii FCSB-ului în urma remizei cu U Cluj

E inexplicabil ca o echipă de fotbal care are pretenţii să arate aşa. Am văzut meciul lui CFR, am văzut Craiova. Noi am arătat sub orice critică, mult mai rău decât adversarele noastre!

O să vedeţi U Cluj mai departe... au făcut un meci bun pentru că am fost noi sub orice critică.  Avem jucători care nu sunt de nivelul ăsta.

Vă amintiţi de Şerban în meciul CS Mioveni - FCSB? Îl avem pe Radunovic, pe Ovidiu Popescu acolo. Aseară Dawa s-a mişcat bine, restul au fost...  

Sunt jucători care pot evolua la un anumit nivel, alţii care nu pot. Şerban nu e foarte tânăr. Are 22 de ani. Tânăr e Musi, care doar a făcut 18 ani

[..] Roşu la Şerban indiscutabil, cred că noi câştigam dacă lua roşu Şerban în prima repriză. Roşu... şi acum pe video ar trebui suspendat. Cum să faci aşa ceva?

Nu au putut să îl cheme pe Barbu să îi arate faza, pentru că nu funcţiona, graţie excepţionalului management al Primăriei Bucureşti, cablul optic pe care tocmai se lăuda primarul că l-a făcut. Nu funcţiona”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare