Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Raphinha a semnat cu Barcelona: "Un vis devenit realitate!"

OFICIAL | Raphinha a semnat cu Barcelona: "Un vis devenit realitate!"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a făcut al treilea transfer al verii. Brazilianul Raphinha (25 de ani) a fost prezentat oficial, vineri, în tricoul blaugrana.

După ce i-a adus gratis pe Franck Kessie (AC Milan) şi Andreas Christensen (Chelsea), Barcelona a mai reuşit o mutare pe piaţa transferurilor. Raphinha a fost cumpărat de la Leeds, după lungi negocieri cu echipa din Anglia.

OFICIAL | Raphinha a semnat cu Barcelona: "Un vis devenit realitate!"

Barcelona l-a prezentat oficial, vineri, pe Raphinha, fotbalist pentru care a negociat mai multe săptămâni cu englezii de la Leeds. Chelsea a intrat pe fir şi a fost la un pas să-l transfere, însă brazilianul a dorit neapărat să ajungă pe Camp Nou.

În cadrul unui eveniment organizat la baza de pregătire a clubului, Barcelona l-a prezentat pe Raphinha, care a semnat până în 2027.

"E un vis devenit realitate să fiu aici. Obiectivul meu e să câştig multe titluri şi voi face tot posibilul pentru a-l îndeplini", a spus Raphinha, la prezentare, completat de preşedintele Joan Laporta: "Samba s-a întors la Barcelona".

Raphinha este al treilea fotbalist transferat de Barcelona în această vară, după Kessie şi Christensen. Catalanii mai lucrează la "pistele" Lewandowski, Azpilicueta sau Kounde.

Afla mai multe despre: raphinhaoficialbarcelona 

viewscnt
Articole similare