Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Creţu îl distruge pe Dinu Todoran! ”Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia!”

Valentin Creţu îl distruge pe Dinu Todoran! ”Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VI-a a Ligii I. A fost primul meci pentru antrenorul Edward Iordănescu la conducerea tehnică a FCSB.

Pentru FCSB a marcat Florin Tănase, în minutul 58, iar pentru Sepsi a punctat Aganovici '36. În minutul 67, Vlad a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Mitrea. Lovitura a fost acordată după un fault al lui Ovidiu Popescu asupra lui Păun.

La sfârşitul meciului, fundaşul Valentin Creţu l-a atacat pe fostul antrenor, Dinu Todoran, şi a dezvăluit că l-a antrenamente nu s-a lucrat ce ar fi trebuit. 

”Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia!”

”E foarte bine că a venit Edi, îl cunosc, am lucrat şi la Mediaş. Fiecare jucător trebuie să se schimbe pe el, să nu se mai uite la ceilalţi, să avem spirit de echipă, unul care ne-a lipsit. Edi te schimbă ca om, ca fotbalist, schimbă mentalitatea, antrenamente fără pauză. Până acum, mai mult stăteam la antrenamente şi lucrul ăsta se vede.

Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia. Am discutat cu antrenorul, dar sunt multe de rezolvat. Ştiu că am avut amicale cu probleme şi cu echipe din Liga 2, trebuia să ne punem nişte semne de întrebare, inclusiv la cel cu Buzăul, şi acolo am avut probleme şi trebuia să ne dea de gândit. De asta se vede şi în rezultatele noastre, în jocul nostru. Trebuie să o reglăm. Eu am încredere în Edi şi veţi vedea o altă faţă a noastră", a spus Valentin Creţu.

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VI-a a Ligii I. A fost primul meci pentru antrenorul Edward Iordănescu la conducerea tehnică a FCSB.

Afla mai multe despre: valentin creţu-fcsb-dinu todoran 

viewscnt
Articole similare