Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Hanca, revenire în Superliga? Motivul senzaţional din spatele presupusei întoarceri: ”Aşa am auzit”. Cu cine ar semna | EXCLUSIV

Sergiu Hanca, revenire în Superliga? Motivul senzaţional din spatele presupusei întoarceri: ”Aşa am auzit”. Cu cine ar semna | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Sergiu Hanca (30 de ani) ar fi la un pas de revenirea în Liga 1, după trei ani şi jumătate petrecuţi la Cracovia. Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit posibilul motiv din spatele întoarcerii în ţară a fostului dinamovist.

Luni seara, apărea informaţia că Sergiu Hanca ar fi aproape de o revenire în Liga 1, chiar la una dintre rivalele fostei sale echipe, Dinamo.

Jucătorul de 30 de ani ar fi la un pas de a semna cu Universitatea Craiova, decizie bizară având în vedere că acesta era căpitanul Cracoviei şi era fericit în Polonia.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a analizat cum s-ar putea integra acesta în Bănie şi a dezvăluit ”bârfa” pe care a auzit-o în legătură cu întoarcerea acestuia.

Conform managerului general de la FCSB, Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, ar fi gravidă şi ar fi dornică să revină în ţară pentru copil, al treilea al cuplului.

Sergiu Hanca, revenire de senzaţie în Superliga?

Cred că o să îşi schimbe şi poziţia, cred că o să fie fundaş dreapta, habar nu am, dar acolo e cam aglomerat...

(n.r. l-ar fi luat pentru poziţia de mijlocaş dreapta) Craiova joacă 4-2-3-1. Dacă l-a luat pentru bancă dreapta, acolo... cumva se schimbă, că el e dreptaci.

Acolo a jucat Gustavo, a jucat Cîmpanu, care sunt jucători de picior stâng, au jucat doar jucători de picior stâng, nu a jucat niciun jucător de picior drept în ultimii doi ani.

Ivan nu mai joacă dreapta de mult, e o diferenţă. E interesant. Ei şi-au luat fundaş dreapta, e Vlădoiu, Vătăjelu, l-au luat şi pe Martic.

Da, e interesant. Eu, din câte ştiu, poate e bârfă, nu am de unde să ştiu, ar fi însărcinată soţia cu al treilea copil, mi se pare că au deja doi şi că ar dori să nască în România, să trăiască în România, ceva de genul am auzit.

Pe la Tg. Mureş nu era... la Dinamo a jucat mai bine, a avut un an bun, a ajuns la echipa naţională, e un jucător... e mână sigură. Nu joacă niciodată de 5, poate nici de 8, dar e acolo, îţi faci treaba cu el.

Nu ştiu însă cât de atacant este, nu are viteză, dar dacă e jucător inteligent, poate că Balint sau cine a decis asta...”, a declarat

Afla mai multe despre: sergiu hanca 

viewscnt
Articole similare