Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andreea Hanca, ofertată de Cracovia, clubul la care joacă dinamovistul! Viaţă schimbată în Polonia: "Îmi place să lucrez cu cei mai buni"| EXCLUSIV

Andreea Hanca, ofertată de Cracovia, clubul la care joacă dinamovistul! Viaţă schimbată în Polonia: "Îmi place să lucrez cu cei mai buni"| EXCLUSIVgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, fotbalistul Cracoviei, a primit o propunere de colaborare cu clubul polonez din prima ligă. Ea şi-a descoperit o nouă pasiune în ultimii ani, pe lângă fotbal, şi a ajuns în stadiul în care să-i fie propus un post în clubul de fotbal din Ekstraklasa.

Cum a ajuns Andreea Hanca să fie ofertată de clubul soţului său, Sergiu Hanca

Sergiu Hanca a devenit unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai Cracoviei, după ce a părăsit-o pe Dinamo la începutul anului 2019, iar soţia sa, Andreea, este o mare fană a clubului şi îl susţine pe mijlocaşul român la meciurile echipei. De altfel, imaginile cu felul în care soţia lui Hanca se manifestă pe stadion s-au viralizat de mai multe ori în Polonia. 

Cei doi şi-au găsit liniştea în sudul Poloniei, iar Andreea a dezvăluit cum contribuie la prestaţiile fotbalistului. Ea se dedică terapiei sportive de câţiva ani şi chiar a fost ofertată de Cracovia pentru a deveni mental coach. 

"Mi-au propus o colaborare şi am zis <<Ok, nu se poate deocamdată, pentru că este Sergiu>>. Poate pe viitor o să urmeze o colaborare. Până în iunie ne-am propus ca programul să fie pilot, să lucrăm cu sportivi, să lucrăm doar în domeniul ăsta şi din iunie să-l facem pentru toată lumea", a declarat soţia fostului dinamovist, pentru Telekom Sport. 

  • 9 e locul ocupat de Cracovia în prima ligă poloneză

Galerie foto cu Andreea şi Sergiu Hanca

"Eu mereu sunt lângă Sergiu, îl susţin cum pot, chiar şi în deplasare, de fiecare dată când îmi permite timpul, pentru asta am făcut nişte cursuri, am fost şcolită în acest sens şi în acest moment am găsit formula secretă în a fi în toate lucrurile aşa cum trebuie.

A fost mai mult o împingere de la spate din viaţa tuturor oamenilor din viaţa mea. Toţi îmi spuneau <<Eşti menită să fii...>>, pentru că întotdeauna mi-a plăcut să am grijă de apropiaţii mei şi să-i ajut să şi pună ordine în viaţă şi să o ia pe un anumit drum, care într-un sfârşit dădea multe roade.

Sunt aproape patru ani de când am început să fac asta, am plecat de la mentorul meu, Tony Robbins, şi am ajuns să cunosc foarte multe din domeniul ăsta. Îmi place să lucrez cu cei mai buni din domeniu şi aşa l-am îndrumat mereu şi pe Sergiu, să înveţe de la cei mai buni şi într-un final am reuşit şi noi să luăm ce e mai bun de la ei", a mai spus Andreea Hanca. 

EXCLUSIV Andreea Hanca îl înţelege pe Sorescu după incidentele cu suporterii: ”E vorba despre acelaşi suporter care m-a atacat pe mine”

Andreea Hanca, despre problemele fotbaliştilor: "Poţi fi plătit sau nu, azi eşti aici, mâine nu mai poţi fi"

Sergiu Hanca o are mereu alături de el pe Andreea, soţia lui, care trăieşte cu intensitate fiecare meci al Cracoviei şi care se ocupă de starea psihică a sportivilor. 

"Am avut multe situaţii de genul sus, jos, sus, jos, am trecut prin ele. Cele mai grele sunt accidentările şi momentele de depresie, pentru că e o stare valabilă în viaţa oricărui om şi e foarte important să ştii cum să o gestionezi. Mulţi nu ştiu şi le mai e greu să treacă prin ea, alţii ştiu cum să se descurce cu ea, să o folosească într-un scop să urce mai mult, nu să coboare şi asta am făcut noi mereu.

Mai ales la ei (n.r. - la fotbalişti), pentru că nu e ceva sigur, poţi fi plătit sau nu, azi eşti aici, mâine nu mai poţi fi. Ei nu au siguranţă şi la cei mai mulţi dintre ei de aici pleacă toate problemele, pentru că nu au siguranţă acasă. Acasă poate nu sunt ok şi vin la fotbal cu problemele de acasă", a mai spus Andreea Hanca pentru Telekom Sport. 

  • 20 de meciuri, 2 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Sergiu Hanca în acest sezon.

Galerie foto cu Andreea şi Sergiu Hanca

Soţia lui Sergiu Hanca le-a dat şi un sfat celor de la Dinamo Bucureşti. Să folosească metoda lui Ioan Andone de când acest antrena în "Ştefan cel mare": "Dacă aş fi la Dinamo patron, e primul lucru pe care l-aş face".

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andreea hancasergiu hancasergiu hanca cracoviaandreea hanca cracoviaandreea hanca mental coach 

viewscnt
Articole similare