Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă puternică din Serie A s-a interesat de Tavi Popescu şi Ianis Stoica. Giovanni Becali: ”M-au întrebat de ei, că au văzut golurile”

O echipă puternică din Serie A s-a interesat de Tavi Popescu şi Ianis Stoica. Giovanni Becali: ”M-au întrebat de ei, că au văzut golurile”

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali susţine că preşedintele uneia dintre cele mai bune echipe din Serie A s-a entuziasmat când a văzut ultimele două goluri înscrise de Octavian Popescu.

Giovanni Becali a fost în Italia, unde a reuşit încă un transfer interesant. Veteranul impresar a intermediat împrumutul lui Valentin Mihăilă de la Parma la Atalanta, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Cu această ocazie, Giovanni Becali susţine că cei de la Atalanta i-au cerut informaţii despre alţi doi tineri talentaţi, Octavian Popescu şi Ianis Stoica.

Cei de la Atalanta au cerut informaţii despre Octavian Popescu şi Ianis Stoica

Giovanni Becali şi firma sa de impresariat au realizat în ultimii ani cele mai tari transferuri în care au fost implicaţi jucători români, dar nu se opresc aici.

Fraţii Becali ar putea reuşi noi transferuri interesante. Giovanni Becali susţine că cei de la Atalanta i-au cerut informaţii despre Octavian Popescu şi Ianis Stoica, pe care i-au urmărit în ultimele două meciuri.

Cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost Octavian Popescu, cel care a înscris cu CFR şi cu Dinamo două goluri superbe, din afara careului.

”(n.r. despre Ianis Stoica şi Octavian Popescu) M-au întrebat cei de la Atalanta, că au văzut şi ei două goluri în 3 zile, şi frumoase. Chiar preşedintele le-a văzut şi directorul sportiv.

Sunt tineri, încă trebuie să câştige ceva cu Steaua (n.r. FCSB), trebuie să câştige un titlu, un campionat, o Cupă, ceva trebuie să câştige, pentru că realizările lor singulare rămân doar singulare.

FCSB vrea să câştige bani mulţi pentru ei, deocamadată Octavian Popescu se vorbeşte de 60-80 de milioane de euro (n.r. preţ stabilit de Gigi Becali). Poate vine cineva şi îi dă 25 (n.r. milioane de euro) lui Gigi, 30 şi-l ”fură” acum, în vară.

(n.r. dacă s-ar putea plăti 30 de milioane de euro pentru un român) Dacă forma lui bună, calităţile lui le va pune şi în slujba echipei şi odată cu echipa va ajunge într-o fază mai sus în cupele europene, atunci se poate”, a declarat Giovanni Becali.

Aflată în prezent pe locul 4, Atalanta este una dintre cele mai bune şi spectaculoase echipe din Serie A şi îşi propune şi în acest sezon să termine pe loc de Champions League.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare