Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţie inedită pentru centrul apărării FCSB-ului! MM şi Dică, de acord: ”Ca Mascherano la Barcelona” | EXCLUSIV

Soluţie inedită pentru centrul apărării FCSB-ului! MM şi Dică, de acord: ”Ca Mascherano la Barcelona” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

La debutul în noul sezon al Superligii, FCSB a fost la un pas de a fi învinsă de nou-promovata U Cluj, remizând cu şansă, scor 1-1. Roş-albaştrii au avut mari probleme în compartimentul defensiv, motiv de îngrijorare pentru antrenorul Toni Petrea.

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon, după ce a eşuat să o învingă pe U Cluj, echipă care de abia a promovat, graţie barajului.

Jucătorii pregătiţi de Toni Petrea au avut mari probleme în apărare, dar şi la construcţia, lucruri evidenţiat şi de tehnicianul roş-albastru în urma partidei.

Gigi Becali a făcut eforturi în vară pentru ca defensiva să fie ”betonată”, dar cuplul Dawa - Haruţ, mai ales flancat de Sorin Şerban şi Vali Creţu, a arătat foarte fragil.

Este drept că Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna încă nu au apucat să debuteze şi ar putea rezolva problemele roş-albaştrilor, dar FCSB ar mai avea o soluţie inedită.

Invitaţi în studioul Orange Sport, MM Stoica şi Nicolae Dică au vorbit la superlativ despre polivalenţa lui Ovidiu ”Lampard” Popescu şi au punctat că acesta poate evolua fără probleme şi stopper.

Dică l-a asemănat pe jucătorul FCSB-ului cu unul dintre cei mai valoroşi fundaşi centrali scunzi din istorie, Javier Mascherano, care măsoară doar 174 cm, cu 7 cm mai puţin decât Popescu.

Soluţie inedită pentru centrul apărării FCSB-ului

MM Stoica:

-E şi bine şi rău pentru el. E bine că poţi să umpli orice gol cu el, dar e şi rău că nu îl ai din start în formulă, să zici că ăsta e postul lui şi clar acolo joacă.

Nicolae Dică:

-Ştii ce mi se pare interesant la el, pe orice poziţie unde l-ai băga are cam acelaşi randament. În orice poziţie îl bagi, e constant.

MM Stoica:

-Surpriza mare pentru mine asta a fost: că el fundaş central a jucat impecabil. Cred că are şapte-opt meciuri jucate fundaş central. Nu a greşit o dată. Nu a dat o dată adversar cu capul în faţa lui.

Nicolae Dică:

-Ar fi interesant ca fundaş central. Mă gândesc la Barcelona, cum a făcut-o Guardiola, cu Mascherano, care a jucat la ei fundaş central şi a fost unul dintre cei mai buni.

Afla mai multe despre: ovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare