Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Se face transferul lui Florin Tănase! Gigi Becali a făcut anunţul: ”El deja e ca şi plecat. Trei milioane de euro am luat”

BREAKING | Se face transferul lui Florin Tănase! Gigi Becali a făcut anunţul: ”El deja e ca şi plecat. Trei milioane de euro am luat”

FCSB

Comentarii

După zeci de zvonuri şi ”oferte-bombă”, se pare că Florin Tănase (27 de ani) va pleca în sfârşit de la FCSB. Miercuri, Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu un alt club pentru transfer, acesta urmând să plătească clauza de reziliere.

Florin Tănase a fost golgheterul Superligii în ultimele două sezoane şi unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru în ultimii patru ani.

Talismanul şi căpitanul FCSB-ului se află la club din 2016, de când avea doar 22 de ani, şi pare că va reuşi într-un final să facă pasul în afara Ligii 1.

În ultimii ani, s-a tot zvonit că acesta ar fi dorit fie de echipe din ţările arabe, fie de o formaţie dintr-un campionat important, însă nimic nu s-a materializat.

Dar, cum a fost cu ciobanul şi cu lupul, acum că Gigi Becali chiar anunţă plecarea acestuia, pare greu de crezut că transferul se va realiza.

Conform patronului de la FCSB, o echipă şi-a dat în final acordul să plătească clauza de reziliere a internaţionalului român, de trei milioane de euro, iar acesta ar urma să plece în zilele viitoare.

Se face transferul lui Florin Tănase

Cred că o să plece în trei-patru zile. El deja e ca şi plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Acum spun că e făcut 90%, dar 10% nu se ştie”, a declarat Gigi Becali, conform as.ro.

Potrivit Gsp, viitoarea echipă a lui Florin Tănase este Shanghai Port, formaţia pentru care evoluează fostul star al lui Chelsea, Oscar, din iarna lui 2017.

Denumită în trecut Shanghai SIPG, formaţia înfiinţată în 2005 are în palmares un titlu de campioană, în 2018, şi o Supercupă, în 2019.

În urmă cu câţiva ani, campionatul chinez avea cele mai mari salarii din întreaga lume, dar, odată cu apariţia Covid, toate numele importante şi investitorii din prima ligă s-au ”risipit”.

Aşadar, nivelul este infinit mai scăzut faţă de precedentele sezoane, când ne obişnuisem să vedem staruri precum Carlos Tevez, Hulk, Axel Witsel sau Didier Drogba îmbrăcând tricourile echipelor din China.

Odată cu plecarea de la FCSB, Tănase îşi va pierde şansa de a deveni jucătorul cu cele mai mult apariţii în tricoul echipei lui Becali, fiind deja golgheterul all-time.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare