Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de peste 1 milion de euro pentru Bogdan Planic, fotbalist plecat cu scandal de la FCSB! Cu ce echipă semnează

Transfer de peste 1 milion de euro pentru Bogdan Planic, fotbalist plecat cu scandal de la FCSB! Cu ce echipă semnează
Comentarii

Bogdan Planic (30 de ani), fostul fotbalist al FCSB, a prins un transfer tare. Fundaşul central din Serbia, care a plecat cu scandal de la echipa roş-albastră, s-a înţeles cu grecii de la AEK Atena în schimbul a peste un milion de euro de la actuala sa echipă, Maccabi Haifa.

Unul dintre cei mai buni fundaşi centrali care au trecut prin Liga 1 în ultimii ani, Bogdan Planic se pregăteşte să facă un nou pas în carieră. A plecat cu scandal de la FCSB, liber de contract, şi a semnat cu israelienii de la Maccabi Haifa, care vor face profit cu transferul său acum.

FCSB l-a pierdut gratis pe Bogdan Planic, în 2020, după ce acesta a reuşit să "rupă" contractul în urma unor probleme cu banii. Sârbul a refuzat să fie bagă în şomaj tehnic de FCSB şi a plecat liber, cu scandal, iar potrivit Fanatik este la un pas să se transfere în Grecia, la AEK Atena.

AEK Atena a bătut palma cu Maccabi Haifa pentru transferul lui Bogdan Planic, iar stopperul va fi achiziţionat în schimbul a 1,3 milioane de euro, mai scrie sursa citată, care anunţă că Planic va "da cu pixul" pe un contract de trei sezoane în Grecia. La formaţia elenă, Bogdan Planic va fi rivalul lui Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK.

Salariul lui Bogdan Planic va fi, de asemenea, unul foarte bun. Fostul fotbalist de la FCSB va încasa anual 700.000 de euro. Transferul sârbului la AEK urmează să fie anunţat oficial săptămâna viitoare.

Bogdan Planic a jucat 47 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la Maccabi Haifa, timp în care şi-a trecut în cont o pasă de gol.

700.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Planic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bogdan planictransferaek atena 

viewscnt
Articole similare