Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu a dorit să facă show înainte de marele meci cu Rapid: ”Echipa nu-mi dă curaj!”

Gigi Becali nu a dorit să facă show înainte de marele meci cu Rapid: ”Echipa nu-mi dă curaj!”

FCSB

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Rapid în cel mai aşteptat duel al rundei a doua din Superligă, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1.

FCSB a început modest sezonul. Echipa lui Toni Petrea a remizat cu U Cluj în prima etapă din Superligă, scor 1-1, iar în Conference League a pierdut pe terenul celor de la Saburtalo, scor 0-1. 

Chiar dacă în trecut Gigi Becali făcea declaraţii ”spectaculoase” înainte de un derby cum este cel cu Rapid, de această dată, patronul FCSB a fost rezervat în declaraţii. Latifundiarul din Pipera susţine că echipa nu îi dă suficient curaj. 

”Nu ştiu ce se va întâmpla pentru că trebuie să odihnim trei-patru jucători. Exista vreodată, dacă jucam cu o rivală, să fiu rezervat în declaraţii? Niciodată! Mai ales acum că Rapid nu mai Rapidul care era. Dar de ce nu mai am curaj? Pentru că nu-mi dă echipa curaj!”, a transmis Gigi Becali, la Pro Arena.

Probleme pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB. Adrian Mutu, despre situaţia echipei

”Ştiţi foarte bine ce înseamnă acest meci pentru Rapid, pentru fanii noştri. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu, dar suntem şi dornici de victorie. Mâine vom juca la victorie pe Giuleşti, sper să fie un meci spectaculos. Chiar dacă întâlnim o echipă valoroasă, sper să ne impunem. 

Eu am avut o săptămână mai dificilă din punct de vedere al antrenorului, pentru că au venit nişte pierderi importante după  meciul cu CFR. Dar am început să respir mai uşor la final de săptămână când au venit şi cei doi juc (n.r. - Dugandzic şi Papeau).

Cu toate acestea nu suntem în efectiv complet, dar vom fi pentru următoarele meciuri. Suntem 20 în momentul ăsta, avem şi foarte mulţi tineri în lot. Suntem un mix între jucători cu experienţă şi jucători foarte tineri”, a declarat Adrian Mutu. 

Rapid Bucureşti - FCSB are loc cu casa închisă, după cum au anunţat oraganizatorii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Afla mai multe despre: fcsb-rapid-becali 

viewscnt
Articole similare