Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Florin Tănase, contract expirat şi nu s-a prelungit". Miza: transferul căpitanului FCSB. Adevărul despre schimbarea făcută de fotbalist| EXCLUSIV

"Florin Tănase, contract expirat şi nu s-a prelungit". Miza: transferul căpitanului FCSB. Adevărul despre schimbarea făcută de fotbalist| EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Victor Becali a dat cărţile pe faţă în privinţa situaţiei lui Florin Tănase. Căpitanul FCSB a luat o decizie importantă în privinţa carierei sale, după ce n-a prins transferul dorit ani la rând.

Cum a schimbat taberele Florin Tănase. Victor Becali: "Contract expirat şi nu s-a prelungit"

Florin Tănase a fost pus într-o situaţie delicată în ultimele zile, după ce a criticat deciziile luate la echipă, după remiza din prima etapă a Superligii, FCSB - U Cluj 1-1. Imediat, managerul general Mihai Stoica l-a mustrat în direct, iar finanţatorul Gigi Becali a anunţat că transferul în China al lui Florin Tănase a aproape conturat. 

Totuşi, pentru a prinde transferul dorit în străinătate, Florin Tănase a făcut paşi singur spre mutare. La începutul acestui an, Florin Tănase a schimbat impresarii şi a semnat cu celebrul Federico Pastorello. În schimbul fotbalistului, Gigi Becali cere trei milioane de euro, clauza de reziliere. 

Deşi s-a speculat în privinţa rupturii de firma de impresariat a fraţilor Becali, Victor Becali a lămurit situaţia şi a susţinut că nu există resentimente. 

"Nu vreau să comentez ce a zis Tănase (n.r. - după FCSB - U Cluj 1-1), pentru că pot fi considerat subiectiv. Nu mai e cu ei cu firma (n.r. - cu fraţii Becali).... Nu a reziliat Tănase contractul cu firma. Practic contractul era expirat şi nu s-a prelungit. Avem cea mai bună relaţie cu Tănase. Nu ne-a mers împreună, dar asta nu înseamnă că nu avem o relaţie bună", a declarat Victor Becali pentru Orange Sport.  

Situaţia lui Florin Tănase, care nu reuşeşte să se transfere, i-a uimit inclusiv pe fraţii Becali, Ioan şi Victor, cei care au făcut unele dintre cele mai importante transferuri din istoria fotbalului românesc, în străinătate. 

"Asta spune multe despre fotbalul nostru. Este un lucru, cum a spus şi fratele meu (n.r. Giovanni), care nu ni s-a întâmplat de 30 de ani încoace.

Ăsta e un lucru care arată nivelul fotbalului nostru, dacă doi ani la rând golgeterul campionatului nostru nu poate... şi a fost de la cinci milioane (n.r. de euro), la trei milioane şi poate fi o sumă mai mică, dar uitaţi că nu s-a concretizat. Poate, cine ştie, are mai mult noroc fără noi”, a mai spus Victor Becali, pentru Orange Sport.

Înaintea meciului Saburtalo - FCSB, live video pe Orangesport.ro, Florin Tănase şi Mihai Stoica s-au afişat într-o fotografie, după ce căpitanul FCSB a fost mustrat. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: florin tanaseflorin tanase impresarvictor becalitransfer florin tanase 

viewscnt
Articole similare