Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Angelescu a confirmat negocierile pentru vedeta dorită de Mutu la Rapid! "Şanse mari" pentru transfer | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | Angelescu a confirmat negocierile pentru vedeta dorită de Mutu la Rapid! "Şanse mari" pentru transfer | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu este într-o situaţie dificilă la Rapid Bucureşti, unde lotul a suferit pierderi majore pe ultima sută de metri. La început de sezon, acţionarul Victor Angelescu a recunoscut că sunt negocieri cu un atacant şi sunt şanse mari ca mutarea să se realizeze.

Transfer de ultim moment la Rapid Bucureşti. Angelescu a confirmat

În vara în care giuleştenii s-au pregătit pentru un sezon istoric, Adrian Mutu a cerut întăriri pe mai multe posturi-cheie. 

La Rapid Bucureşti au sosit Florin Ştefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu, Paul Iacob şi Damien Dussaut, cel din urmă adus în regim de urgenţă pe postul de fundaş dreapta, unde "Briliantul" a atras atenţia că e descoperit. 

Totuşi, lotul a continuat să primească lovituri. Rareş Ilie a fost transferat la Nice, dar giuleştenii s-au repliat şi au început negocierile pentru un atacant lateral stânga din prima ligă poloneză

Iar un al doilea fotbalist e pregătit să vină în Giuleşti, dar pe postul de atacant central, acolo unde Vojtus s-a accidentat, iar Marzouk nu e luat în seamă, deşi e plătit, în continuare, de Rapid Bucureşti. 

Victor Angelescu, acţionar la Rapid Bucureşti, a confirmat negocierile pentru atacantul lui CFR Cluj, Marko Dugandzic

În acest moment sunt şanse mari ca transferul să se realizeze, iar croatul ar urma să intre direct în echipa de start. 

"Suntem în negocieri cu jucătorul. Dacă vor fi bine negocierile, veţi afla. Dacă nu, nu realizăm transferul. 

Nu îmi place să dau procente, suntem în negocieri. Sansele sunt destul de mari", a declarat Victor Angelescu pentru Orange Sport. 

Marko Dugandzic poate pleca de la CFR Cluj după doar jumătate de an. Sub comanda lui Dan Petrescu a jucat puţin şi a fost trimis şi la echipa a doua, din Liga 3. 

Atacantul care a impresionat la FC Botoşani mai are contract cu campioana României până în 2025.

Înaintea meciului direct din Giuleşti, dintre Rapid Bucureşti şi FCSB, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, Adrian Mutu e nevoit să pregătească meciul cu soluţii de avarie pe posturile problematice. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: adrian mutuvictor angelescumarko dugandziccfr clujtransfer rapid bucurestiatacant rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare