Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, două mutări pe piaţa transferurilor! Înlocuitorul lui Rareş Ilie vine la Bucureşti să semneze. Încă un jucător de la CFR, în discuţii cu giuleştenii

Rapid, două mutări pe piaţa transferurilor! Înlocuitorul lui Rareş Ilie vine la Bucureşti să semneze. Încă un jucător de la CFR, în discuţii cu giuleşteniigalerie foto

Rapid

Comentarii

După debutul cu stângul în noul sezon al Superligii, Rapid a revenit pe piaţa transferurilor pentru a rezolva ultimele două mutări dorite de Adi Mutu. Înlocuitorul lui Rareş Ilie este deja pe drum spre Bucureşti pentru a semna noul contract, în timp ce încă un jucător al CFR-ului ar fi aproape de a semna.

După doar un sezon petrecut în Liga 1, Rapid l-a pierdut pe Rareş Ilie (19 ani), care, după prestaţiile de senzaţie reuşite în ultimul sezon, a semnat cu OGC Nice.

”Tricolorul” mic a fost cel mai important jucător al giuleştenilor în a doua parte a stagiune, astfel că Adi Mutu nu a fost de acord să nu primească un înlocuitor pentru acesta.

Echipa bucureşteană deja l-ar fi identificat, iar acesta este pe drum spre Bucureşti, a dezvăluit Cristian Cernodolea, avocatul care a intermediat discuţiile dintre Warta Poznan şi Rapid.

Este vorba despre Jayson Papeau, un francez de 26 de ani, care evoluează în flancul stâng şi care a petrecut ultimul sezon în Polonia, anterior nepărăsind ţara natală.

Jucătorul mai avea o ofertă de la o echipă din Polonia, dar a ales proiectul de la Rapid. E în drum spre Bucureşti, mâine va face vizita medicală.

Negocierile au durat câteva zile, totul a fost pus la punct”, a declarat Cristian Cernodolea pentru Gsp.

Rapid, două mutări pe piaţa transferurilor

Îngrijorător este totuşi că Papeau nu a marcat nici măcat o dată în în tricoul lui Warta şi, cotat la 600.000 de euro când a făcut pasul în Polonia, acum valorează 250.000.

Rapid mai are şansa de a da înapoi odată ce acesta se va prezenta pentru vizita medicală, dar conducerea pare decisă să rezolve mutarea.

Iar pe lângă Papeau, conform sursei citate, ar urma să mai sosească în Giuleşti încă un jucător al CFR-ului, Marko Dugandzic (28 de ani), fotbalist de abia ajuns la CFR în iarnă.

Dan Petrescu cheltuia 500.000 de euro pentru a îl aduce pe croat la club, dar acesta nu s-a putut impune în faţa conaţionalului Debeljuh.

Cu Jefte (29 de ani) de abia achiziţionat de asemenea, ”Burscul” ar fi dornic să renunţe la Dugandzic, dar, deşi cele două cluburi ar fi ajuns la un acord, discuţiile ar stagna întrucât jucător nu este mulţumit cu salariul oferit.

Acesta ar fi al treilea fotbalist adus de Rapid de la CFR în această vară, după Florin Ştefan (26 de ani) şi Vali Costache (23 de ani).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare