Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dialog senzaţional între Panduru şi Cosmescu! Oferta-record pentru Tavi Popescu, analizată: ”Fă-mi şi mie salariul gras ca al lui Tănase” | VIDEO EXCLUSIV

Dialog senzaţional între Panduru şi Cosmescu! Oferta-record pentru Tavi Popescu, analizată: ”Fă-mi şi mie salariul gras ca al lui Tănase” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au dezbătut dacă FCSB ar trebui să accepte orice ofertă-record primeşte pentru Tavi Popescu. Această polemică s-a format în urma dezvăluirii lui Victor Becali, care susţine că FCSB a refuzat o sumă mai mare pentru ”perla” sa decât cea primită pentru Dennis Man.

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Becali a făcut o dezvăluire incrediiblă: în urmă cu un an, FCSB ar fi refuzat o ofertă-record pentru Tavi Popescu, mai mare decât suma plătită pentru Dennis Man.

Actualul jucător al Parmei este cel mai scump export al campionatului nostru, după ce a fost vândut pentru aproximativ 12-13 milioane de euro.

Aşadar, jucătorul de doar 19 ani ar fi putut încă de la vârsta majoratului să devină cel mai scump fotbalist din istoria Ligii 1, însă Becali a refuzat oferta, convins că poate obţine mai mult.

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au analizat oferta-record primită de FCSB şi refuzul patronului.

Cei doi au ajuns la concluzia că divulgarea acestei propuneri nu este benefică pentru dezvoltarea lui Popescu, deşi Panduru a punctat că aceasta ar putea face ”perla” să îi ceară patronului un salariu mai mare.

Dialog senzaţional între Panduru şi Cosmescu! Oferta-record pentru Tavi Popescu, analizată

Basarab Panduru:

-După ce au luat pe Man atâţia bani, mă trezesc că dă mâine cineva 50 de milioane. Sunt puţine cluburi care să dea 50 de milioane... cine poate să dea 40-50 de milioane? Te duci la anumite cluburi care ai văzut că plătesc atât.

Bogdan Cosmescu:

-Niciun jucător român nu are vreo treabă cu cluburile astea. Nu trebuie să ştie el că a fost ofertă de 15 milioane, ca Rareş Ilie. Să îşi vadă de fotbalu lui. Nu trebuie să afle.

Basarab Panduru:

-Ba e bine să afle. Te duci şi <<fă-mi şi mie salariul gras ca al lui Tănase, dacă refuzi 15 milioane. Ce fac aici, am 3.000-4.000?>>.

Bogdan Cosmescu:

- Zic că are vreo 10.000 şi el. Nu cred că ar fi trebuit să afle, ştiam că ofertele astea se ţin acoperite, doar ca să creşti cota poate...

În prezent, Tavi Popescu este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt, de 12,5 ori mai puţin decât vrea Becali să încaseze pentru acesta.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare