Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jefte, transfer-surpriză la o rivală din Superliga? Ce spune Dan Petrescu despre o posibilă plecare a atacantului de abia sosit la club

Jefte, transfer-surpriză la o rivală din Superliga? Ce spune Dan Petrescu despre o posibilă plecare a atacantului de abia sosit la club

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj i-a plătit lui Gică Hagi 300.000 de euro, conform transfermarkt, pentru a îl aduce pe Jefte Betancor (29 de ani) în Gruia, dar spaniolul deja ar fi aproape de a pleca, după prestaţiile sale modeste şi eşecul din preliminariile Champions League.

Nelu Varga a investit o sumă importantă la CFR Cluj în această vară, pentru a îi construi lui Dan Petrescu un lot cu care să poată ajungă măcar în grupele Europa League.

Însă, după doar un tur preliminar din Champions League, ardelenii şi-au ratat deja obiectivul: umilinţa cu Pyunik Erevan i-a ”sărit” peste Europa League, ducându-i direct în Conference League.

Aşadar, întrucât au garanţia că nu vor încasa nici măcar suma de bani acordată pentru calificarea în Europa League, ardelenii sunt deja în căutarea a metode de a ameliora costurile clubului.

Salariile plătite de campioana României sunt uriaşe pentru nivelul fotbalului românesc, iar conducerea deja ar lua în calcul să renunţe la unul dintre jucătorii aduşi în această vară.

Jefte a fost transferat de la Farul în schimbul sumei de 300.000 de euro, după ce a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului în ultima stagiune.

Dar, avându-i deja pe Gabriel Debeljuh şi Marko Dugandzic în lot, ”Burscul” l-a mutat pe jucătorul adus la cererea sa în partea dreaptă, iar acesta nu a dat un randament bun.

Jefte, transfer-surpriză la o rivală din Superliga?

Din această cauză, conducerea ar fi deja dispusă să renunţe la acesta, iar Rapid ar fi dornică să îl aducă în Giuleşti pentru a rezolva problemele din atacul lui Adi Mutu.

Însă, dacă doresc să îi facă pe plac lui Dan Petrescu, ardelenii trebuie să îl păstreze pe iberic, întrucât ”Bursucul” nu vrea să îl piardă pe acesta.

Din  punctul meu de vedere, Jefte nu va pleca, dar nu mă mai surprinde nimic. Acum... nu sunt eu patronul, să decid, dar, în opinia mea, Jefte nu poate să plece dacă sunt eu antrenor.

În rest nu pot să fac eu mai multe, nu e problema mea, eu trebuie să antrenez jucătorii care îi am la dispoziţie. Mie îmi place lotul pe care îl am şi aş vrea să rămân cu acest lot, dar nu e decizia mea.

Noi am luat jucători, nu am dat, deci ne dorim să ajungem în grupe”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu Inter Club d’Escaldes.

Afla mai multe despre: jefte 

viewscnt
Articole similare