Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bogdan Stancu este în ţară”. Decizia surprinzătoare pe care ar urma să o ia | EXCLUSIV

”Bogdan Stancu este în ţară”. Decizia surprinzătoare pe care ar urma să o ia | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Becali a oferit ultimele detalii despre unul dintre jucătorii pe care îi reprezintă, Bogdan Stancu (35 de ani). Dorit de FC Argeş, atacantul rămas liber de contract după aventura din Turcia a decis care este următorul pas pe care îl va face.

Plecat din România în iarna lui 2011, Bogdan Stancu a reuşit să îşi clădească o carieră respectabilă în Turcia, însumând aproape 100 de goluri în tricourile echipelor turceşti.

Iniţial achiziţionat de Galatasaray, atacantul de 35 de ani nu a reuşit să se impună la Istanbul, motiv pentru care a fost împrumutat, apoi vândut lui Orduspor.

21 de reuşite în 65 de apariţii i-au adus un transfer la Genclerbirligi, unde avea să petreacă cea mai lungă şi de succes perioadă a carierei, în două ”mandate” separate.

După patru ani de succes la Ankara, românul a ”fugit” la Bursaspor doi ani, înainte de a reveni la Genclerbirligi pentru încă două sezoane şi jumătate.

În 157 de apriţii în tricoul echipei din capitala Turciei, Stancu a punctat de 61 de ori, luându-şi rămas bun pentru a semna cu Eyuspor în vara trecută.

Decizia surprinzătoare pe care ar urma să o ia Bogdan Stancu

După nici un sezon alături de echipa din eşalonul secund, acesta a părăsit clubul şi a revenit în România în vacanţă, fiind surprins la meciul dintre FCSB şi Argeş.

Apoi a apărut informaţia că nu doar fosta sa echipă îl dorea, ci şi formaţia piteşteană, dar Victor Becali le-a dat o veste grea celor două cluburi.

Într-un interviu cu Orange Sport, impresarul a dezvăluit că Bogdan Stancu se va retrage, cel mai probabil, în această vară, după ce şi-a terminat contractul în Turcia.

Becali a dezvăluit că Stancu se află în România, dar că are şanse minime să semneze cu o echipă din Superliga sau cu vreo echipă în general.

Bogdan Stancu a terminat contractul acolo, este în ţară, nu ştiu, nu va mai continua, nu cred că va mai conta. A jucat destul, are o vârstă, s-a decis să nu mai continue el.

El simte cel mai bine dacă mai poate sau nu. Nu cred că va continua”, a declarat Victor Becali pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan stancu 

viewscnt
Articole similare