Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă la FCSB! Gigi Becali dă lovitura şi aduce un atacant de top în locul lui Keşeru

Surpriză uriaşă la FCSB! Gigi Becali dă lovitura şi aduce un atacant de top în locul lui Keşeru

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) aduce un alt atacant în locul lui Claudiu Keşeru, la FCSB. Bogdan Stancu (34 de ani) vrea să revină în România şi vrea să o facă doar la FCSB, iar Gigi Becali poate da lovitura şi să-l aducă în locul lui Keşeru, cel care i-a căzut în dizgraţie.

Gigi Becali pregăteşte o surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor, în vară, când va renunţa la Claudiu Keşeru. Patronul FCSB e gata să aducă un alt atacant important în istoria roş-albaştrilor, care a fost golgheterul echipei în trecut. Este vorba despre Bogdan Stancu, "Motanul" ajuns la 34 de ani.

Surpriză uriaşă! Gigi Becali dă lovitura şi aduce un atacant de top în locul lui Keşeru

Încă sub contract în Turcia, la Eyupsspor până în vara lui 2022, Bogdan Stancu e tentat de o revenire în România, la FCSB. Gigi Becali şi Bogdan Stancu au negociat şi în vara lui 2021 o posibilă revenire a "Motanului", care nu s-a concretizat. În schimb, după ce a fost prezent pe stadion la meciul FC Argeş - FCSB 1-0, Bogdan Stancu a spus că încă e tentat să se întoarcă la FCSB.

Gigi Becali n-a stat pe gânduri şi a spus că oricând îl poate aduce înapoi pe Bogdan Stancu, cel care va rămâne liber de contract la vară. Revenirea lui Bogdan Stancu ar fi o adevărată surpriză pentru fanii roş-albaştri, mai ales în contextul în care favoritul lor, Claudiu Keşeru, e pe făraş nemafiind pe placul lui Gigi Becali.

Imediat cum a auzit declaraţii lui Bogdan Stancu despre dorinţa sa de a reveni în tricoul roş-albastru, Gigi Becali a spus că "oricând" îl poate lua pe atacant înapoi la echipă. ”Bogdan Stancu? Oricând, oricând. Uite, mi-ai dat o idee. Dar, nu ştiu ce să mai fac.  Plus că nu e perioadă de transferuri acum, nu se poate. Dar nu ştiu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag, dacă pierd Europa”, a spus Gigi Becali, la Pro X, în urmă cu o săptămână.

În 2008, Gigi Becali plătea două milioane de euro pentru transferul lui Bogdan Stancu de la Unirea Urziceni. Trei ani mai târziu, FCSB îl vindea pe Bogdan Stancu la Galatasaray, în Turcia, cu 5 milioane de euro. În cei trei ani petrecuţi la FCSB, "Motanul" a strâns 41 de goluri şi 12 pase de gol în 95 de meciuri.

  • 225.000 de euro este cota de piaţă actuală a lui Bogdan Stancu, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu a câştigat Bogdan Stancu cu FCSB, Cupa României în vara lui 2011, după o finală cu Dinamo

Afla mai multe despre: gigi becali transfer bogdan stancubogdan stancu transfer fcsbbogdan stancu gigi becaligigi becali bogdan stancu transfer 

viewscnt
Articole similare